بهمن طاهرخانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مساله در همه نقاط جهان قابل رویت بوده اما با توجه به اینکه نظام ما نظامی ارزشی است بنابراین همواره باید درصدد انطباق مسایل با موازین اخلاقی و شرعی باشیم.
نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: رعایت موازین اخلاقی همیشه از سوی دولت و مجلس مورد توجه بوده اما به نظر می رسد که با گذشت چهار دهه از عمر انقلاب اسلامی برروی برخی مسایل در حوزه های فرهنگ، سیاست، اقتصاد و امور اجتماعی که بحث اخلاق به نوعی در همه آنها دخیل بوده، کار و شفاف سازی نشده است.
عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در رابطه با برخی مسایل اجتماعی مانند کمیت و کیفیت حضور بانوان در میادین و اماکن ورزشی نیز در گذشته باید تصمیم گیری های اساسی از سوی برخی نهادها صورت می گرفت تا پس از گذشت 40 سال در فکر حضور و یا عدم حضور این قشر و فضاسازی ها در این خصوص نباشیم.
نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اعتقاد دارم اگر مسئولان توجیهی برای حضور یا عدم حضور بانوان در چنین مکان هایی دارند باید آن را به صورت ضابطه مند درآورند، به عنوان مثال برای حضور بانوان در اماکن ورزشی جایگاه های خاصی در نظر گرفته شود.
وی تاکید کرد: در حوزه شرعی نیز کسانی که در علوم حوزوی هستند باید نظر دهند و اینکه اگر شرایط چنین حضوری وجود داشت آن را تشریح و تبیین کنند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس و دولت می توانند به این مساله ورود پیدا کنند، اظهار داشت: چنین مسایلی می تواند به صورت طرح یا لایحه به صحن علنی مجلس نیز ورود پیدا کند.
دادستان کل کشور روز گذشته از حضور بانوان در ورزشگاه ها انتقاد کرده و گفته بود قانونی برای حضور بانوان در ورزشگاه های کشور وجود ندارد.
8054*3013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.