دراین مراسم جمعی ازشاعران، نویسندگان، ترانه سرایان، "حجت الاسلام والمسلمین حشمتی" معاون هنری،" مرادی" معاون اداری و مالی ،" موسوی" مسوول نمایندگی قم و جمعی از کارکنان موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی و سایر علاقمندان حضور داشتند. اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ادبی یار و یادگار ضمن معرفی برگزیدگان این دوره خود به تجلیل از دوشخصیت ادبی، استاد حمید سبزواری شاعر برجسته انقلاب اسلامی و مهدی قیصری نویسنده روایت داستانی زندگی آیت الله شهید سید مصطفی خمینی با عنوان لطف پنهان پرداخت.
مراسم اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ادبی یارو یادگار از ساعت 15 روزپنجشنبه پنجم اسفند ماه درحوزه هنری سازمان تبلیغات برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وخبری جماران، دراین مراسم جمعی ازشاعران، نویسندگان، ترانه سرایان، "حجت الاسلام والمسلمین حشمتی" معاون هنری،" مرادی" معاون اداری و مالی ،" موسوی" مسوول نمایندگی قم و جمعی از کارکنان موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی و سایر علاقمندان حضور داشتند.
اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ادبی یار و یادگار ضمن معرفی برگزیدگان این دوره خود به تجلیل از دوشخصیت ادبی، استاد حمید سبزواری شاعر برجسته انقلاب اسلامی و مهدی قیصری نویسنده روایت داستانی زندگی آیت الله شهید سید مصطفی خمینی با عنوان لطف پنهان پرداخت.
در مراسم پایانی جشنواره یارو یادگار "عبدالجبار کاکایی" و "رضا عبداللهی" از اعضا هیئت داوران جشنواره و "مسعود بمانی" از شاعران جوان کشورمان به شعرخوانی پرداختند و یک گروه موسیقی سرود پیامبر(ص) و خمینی ای امام را اجرا کردند.
در بخشی از این مراسم علیرضا بهرامی به عنوان نماینده هیأت داوران به قرائت متن بیانیه این هیات پرداخت.
"حسین اسرافیلی"، "عبدالجبار کاکایی"، "رضا عبداللهی" در حوزه شعر و ترانه و "محمدرضا اصلانی" و "کاظم کامران شرفشاهی" در بخش داستان و "زهرا نصوحی" و "علیرضا بهرامی" در بخش نثر ادبی و مقاله داوری آثار این دوره از جشنواره ادبی یار و یادگار را برعهده داشتند.
نسبت برگزیدگان نهایی جشنواره یارو یادگار از استان اصفهان بیشتر از سایر مناطق بود که احتمالاً می تواند نشانگر تبلیغات و اطلاع رسانی مناسب تر در این استان باشد چرا که برخی از شرکت کنندگان از تبلیغات اندک جشنواره و آشنایی اندک علاقمندان با این جشنواره حکایت می کردند.
در این جشنواره که با محورهای امام خمینی (س) حقیقت همیشه زنده تاریخ ، انقلاب اسلامی فصل بیداری ملت ها ، ولایت محور وحدت برگزار شد، 15 نفر در رشته های شعر، داستان، نثر ادبی، نثر تحقیقی (مقاله) و ترانه برگزیده شدند. بخش ویژه این دوره از جشنواره یار و یادگار نیز به علامه و مفسر گرانقدر "آیت الله شهید سید مصطفی خمینی" اختصاص یافته بود. در این جشنواره به آثار برگزیده مختلفی در بخش های داستان، شعر، ترانه، نثر ادبی و نثر تحقیقی جوایزی اهدا شد.
در بخشی از این همایش "سهراب هادی" مشاور هنری موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) یک قطعه ادبی را تقدیم روح پرفتوح حاج سید مصطفی خمینی و حضرت امام (س) کرد که متن آن در ادامه می آید::
نجوایی با حاج سید مصطفی خمینی
مصطفی مظهر اسم خویش است و هراسم از اطلاق بیکران هستی مفهوم بی نهایت هرشخص را تفسیر می کند و او مصطفی دراین بیکرانگی از معنای بودن فقط اطلاق یک اسم نیست . او مصطفی امید اسلام بود و مصداقی از فرزندی خلف که آیت حق برضرورت وجودش نام مصطفی را انتخاب کرد . او مصطفی فرزند خمینی کبیر او مصطفی امید آینده اسلام بود . او مصطفی حقیقتی که شهادتش درغبارحقانیت حضورش شکافت تا درفراز و فرود جاوید نامی باشد که بنیانی منسوخ و او طریقی را پی ریخت که درحضور پدر شکوه آفریدن ابد را در سرایی جاوید نیز بقا بخشیدو اکنون مصطفی شهید شاهدی است جاوید که در مظهر اسمی خویش نیز مرجعی است از آیت الهی انسان زمینی عصر اکنون و ما بزرگش می خوانیم و گرامیش می داریم که از ثلاله خمینی کبیر است و آیت الهی او را با نگاه انسان شرقی و تفسیر نظری او چون عارفان و سالکان طریق حق ارج می نهیم و حضور همیشه اش را در بیکرانگی نام مصطفایی اش و شعور شرقی مفسرانه اش را چون سپیداری بلند که سایه سار برگهایش جمیع مفاهیم انسان حق گرا را منادی بوده است بر بلندای اراده رفیع حضورش چوم موذنی که بانگ الله اکبر سردهد نام مصطفایی او را بر گوش جانها می خوانیم که بزرگ و آیت الهی بود. او مصطفای خمینی بود .
اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ادبی یار و یادگار درحالی به پایان رسید که "استاد سبزواری" با حضور بر جایگاه ضمن سخنان کوتاهی قطعه شعری با عنوان "شب رویش سپیده" از مجموعه سرود سپیده با مطلع: "شبی که در دل آن شب سپیده می رویید/مرا امید رهایی به دیده می رویید" قرائت نمود.
کپی شد