تولیت آستان قدس رضوی گفت: تلاشهای فعالان اقتصادی برای رفع نیازهای مردم و کشور یک عبادت است و نباید حوزه مسائل معنوی را تنها به یکسری مناسک و اعمال خاص محدود کنیم.
به گزارش جماران، حجتالاسلاموالمسلمین احمد مروی در آئین افتتاحیه دامپروری، اصلاح نژاد و تولید فرآوردههای ژنتیکی و محل تشکیل اولین کله ممتاز ژنتیکی دام سنگین که در محل دامپروری صنعتی آستان قدس رضوی برگزار شد، با بیان اینکه فعالیتهای اقتصادی که در مسیر خودکفایی کشور و رفع مشکلات مردم است را نباید صرفاً رفتاری مادی دانست، اظهار کرد: این قبیل فعالیتها را باید با نگاه معنوی و دینی نگریست، نباید حوزه مسائل معنوی را تنها به یکسری مناسک و اعمال خاص محدود کنیم.
وی افزود: تمام اقدامات و فعالیتهایی که موجب رفع نیازهای کشور و مردم شود، به یک معنا رنگ معنوی و دینی دارد و این امر را از آموزههای قرآن و ائمه اطهار(ع) آموختهایم.
حجتالاسلاموالمسلمین مروی با بیان اینکه خداوند نمیپسندد جامعه اسلامی، مؤمنین و امت پیامبر (ص) وابسته و نیازمند به کفار باشند، عنوان کرد: فعالیتهای مجموعههای اقتصادی که عزت کشور و جامعه اسلامی را به دنبال دارد، به یک معنا عبادت است زیرا موجب عزت، استقلال و سربلندی مؤمنین در برابر کفار میشود. از این رو فعالان اقتصادی کشور باید تلاشهای خود را بسیار ارزشمند بدانند زیرا امری معنوی، دینی و تقوایی است.
وی تصریح کرد: فعالان عرصه اقتصاد و علم باید همت خود را بلند بگیرند، ما میتوانیم به نقطهای برسیم که کشورهای غربی و اروپایی برای کسب علم به سراغ ایران بیایند و این امر دور از ذهن نیست، تاریخ گواهی بر توانمندی ایرانیان است، آن روزی که در ایران کتابخانههایی با صدها جلد کتاب خطی وجود داشت در تمام اروپا یک کتابخانه یافت نمیشد.
تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی در هر حوزهای که نیروهای جهادی و انقلابی با عزت و اعتماد به نفس وارد شدند، آنجا عرصه پیشرفتهای قابل تحسین و کسب قلههای موفقیت برای کشورمان شده است.
وی ابراز کرد: فعالان اقتصادی و علمی کشور به اینکه تولیدات امروز ما همتراز با تولیدات کشورهای پیشرفته اروپایی و آمریکایی است نباید اکتفا کنند، جوانان نخبه و بااستعداد ایرانی میتوانند به قلههای موفقیت بالاتری از کشورها پیشرفته دنیا دست یابند.
حجتالاسلاموالمسلمین مروی افزود: ملت ایران باهوش و تواناییهایی که دارد، میتواند در بسیاری از حوزهها پیشرو، پیشران و الهام بخش برای کشورهای پیشرفته دنیا باشد و اگر این نگاه را داشته باشیم قطعاً به آن جایگاه نیز خواهیم رسید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات پیشروی تولید اشاره و با بیان اینکه امروز در عرصه تولید داخلی درنبرد با واردات کنندگان، سوداگران و دلالان هستیم، ابراز کرد: متأسفانه تولیدکنندگان در عرصه تولید با موانع بسیاری در کشور روبهرو هستند، واسطه گران، سوداگران و دلالان که در بخشهای مختلف لابی پرنفوذ دارند، نمیخواهند تولید داخلی که موجب به خطر افتادن منافع آنها میشود، پا بگیرد، اما نباید ناامید شد و میدان را ترک کرد.