حسین باشه آهنگر دستیار کارگردان و بازیگر فیلم «سرو زیر آب» به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر درباره این اثر و همچنین دردسرهایی که فرزندان سینماگران دارند، صحبت کرد.

به گزارش جی پلاس، حسین باشه آهنگر بازیگر و دستیار ۲ کارگردان و برنامه ریز فیلم سینمایی «سرو زیر آب» به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر درباره این اثر که به سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر راه یافته است، گفت: من در این فیلم نقش یکی از بچه های معراج شهدا را ایفا می کنم و بابک حمیدیان، رضا بهبودی، مسعود رایگان و ... نیز نقش های این چنینی دارند. همچنین بازیگرانی چون لاله اسکندری، مهتاب نصیرپور، سیاوش چراغی پور، شهرام حقیقت دوست و ... در لوکیشن های دیگر باز هم نقش هایی اینچنین بازی می کنند.

وی با اعلام اینکه یک نقش مکمل در «سرو زیر آب» دارد، بیان کرد: تنها یک نقش اصلی با بازی بابک حمیدیان درفیلم داریم و بقیه بازیگران نقش های مکمل خوبی را بازی می کنند. در بین بازیگران خانم هم مینا ساداتی بازیگر اول زن فیلم است و درام را پیش می برد.

باشه آهنگر با اشاره به فیلمبرداری این اثر در شهرهای مختلف بیان کرد: «سرو زیر آب» در تهران، یزد، میبد، تفت، لرستان، سپیددشت، درود، دزفول و ... فیلمبرداری شد با این وجود ما پلان های زیادی در بین ۲ شهر هم داشتیم. پدرم به دلیل عقبه تئاتری که دارد در آثار سینمایی خود به صورت لانگ تیک به کار می پردازد به همین دلیل استمرار پلان هم برای بازیگر هم برای فیلم اتفاق خوبی است و نتیجه جذاب تری را به بار می آورد.

باشه آهنگر با اشاره به سختی کار در «سرو زیر آب» عنوان کرد: به یاد دارم که در چند سکانس از «سرو زیر آب» به غیر از بازیگران نزدیک به ۳۰۰ هنرور داشتیم برای مثال در لرستان در یک پلان بالغ بر صد نفر از اهالی سپیددشت در کنار ۲۱ نفر از بازیگران فیلم حضور داشتند که در مجموع ۱۲۱ نفر تنها در یک پلان بازی داشتند و در کنار این موضوع عناصر دیگر صحنه هم داشتیم.

این بازیگر بیان کرد: من در این فیلم همزمان با بازی، دستیار کارگردان و برنامه ریز هم بودم و مجموع این موارد کار را برایم دشوار می کرد. از طرفی کار کردن برای کسی که با او نسبت خونی دارید، دشوار است برای مثال باید این ۲ موضوع یعنی کار و نسبت خونی را از هم تمیز دهید و بپذیرید که سر صحنه یک کاراکتر دیگر باشید از سوی دیگر عوامل فیلم همیشه چنین افرادی را یک جور دیگر می بینند هرچند بعد از گذشت مدتی متوجه می شوند که آن کسی که با کارگردان یا تهیه کننده نسبت دارد از این اتفاق سوءاستفاده نمی کند.

پسر محمدعلی باشه آهنگر کارگردان سینما افزود: با همه این تفاسیر و با وجود همه این سختی ها احساس می کنم می توانم از لحاظ هنری خواسته پدرم را درک و او را کمک کنم البته اگر قرار باشد در یک گروه فیلمسازی دیگری کار کنم ترجیح می دهم فقط یک کار را انجام دهم یعنی یا بازیگر باشم یا دستیار کارگردان زیرا انجام همزمان این ۲ کار با یکدیگر انرژی زیادی می گیرد.

وی در پایان با اشاره به سختی کار برای کسانی که یکی از والدینشان در سینما حضور دارد، اظهار کرد: به نظر من سخت می شود از زیر سایه یک پدر یا مادر هنرمند درآمد و مدام ما را به عنوان پسر کارگردان یا تهیه کننده می شناسند. البته راه حل این است که ما به کار با پدران یا مادرانمان منحصر نشویم. گاهی موضوعِ نسبت خونی آزاردهنده می شود برای مثال گاهی متوجه نمی شویم کسانی که با ما دوست می شوند و ما را دوست دارند به خاطر خودمان است یا به خاطر خانواده ما؟ به ما به خاطر خودمان احترام می گذارند یا به خاطر خانواده ای که داریم؟ این موضوع بسیار آزاردهنده است به ویژه اینکه هرکسی که ما را می بیند ما را به عنوان پله ای برای رسیدن به یک دفتر سینمایی در نظر می گیرد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.