«پرویز شیخ طادی» سازنده فیلم «امپراطور جهنم» درباره حمله تروریستی دیروز تهران گفت: نمی شود فقط گفت وظیفه دولت ها این است که امنیت را تامین کنند و وظیفه مردم غر زدن است.

به گزارش جی پلاس، «پرویز شیخ طادی» که تنها کارگردان ایرانی است که درباره داعش فیلم ساخته است معتقد است که داعشیان مزدور دولت های عرب و آمریکا هستند.

وی درباره حوادث تروریستی دیروز گفت: گویا داعش مسوولیت این ماجرا را به عهده گرفته است. اما نمی‌شود گفت کار اینها بوده یا مشترک با منافقین. هرچه هست اینها فارسی بلد بودند که توانستند تا اینجا بیایند. مساله خیلی خیلی اهمیت دارد و باید این ماجرا را خیلی جدی گرفت.

شیخ طادی ادامه داد: برای کشوری که الگوی مدرن شده برای حداقل کشورهای منطقه به عنوان کشور امن و کشوری که دارای استراتژی هست و نیروی امنیتی قوی دارد این مهم است که افرادی توانسته اند اینچنین به مجلس وارد شوند؛ و اینکه چرا بعد از سی سال کسانی به خودشون جرات میدهند مزدور گسیل کنند به کشور ما؟ داعش سرخود حرکت نمی‌کند. اینها سلاح و پولشان از کشورهای عربی و آمریکا تامین می‌شود. اینها مزدورند و باید به آنها چنگ و دندان نشان داد و مثل چهار ، پنج سال قبل که ما یک دستمان سلاح بود و دست دیگر باز بود برای تعامل. باید چنگ و دندان را مدام نشان داد ، برای صلح و پایداری صلح باید همیشه اقتدار را با تعامل ترکیب کرد. نمی‌شود با لبخند همه چیز را حل کرد. در جنگل یک شیر نمی‌تواند همیشه لبخند بزند. باید گاهی چنگ و دندان نشان داد تا تصور نکنند با گربه طرف هستند. ما قطعا باید اقتدار داشته باشیم و مدام مانور نظامی داشته باشیم و مدام تحرکات دفاعی در داخل داشته باشیم که دشمن هوس نکند اصلا همچین کاری بکند که بخواهد کشور را ناامن کند و بدین صورت وارد پارلمان کشور شود.

او در رابطه با محل حملات تروریستی گفت: اگر مترو را زده بودند یک شکل داشت ولی وقتی به مرکز تصمیم گیری، قوه مقننه جمهوری اسلامی حمله می کنند، «پیام» دارد. پیامش هم این نیست که بگوبیم اینها مخالف مردم سالاری هستند و برای همین به مجلس حمله کردند . نه این حرف خیلی شوخی است. این یک قدرت نمایی و هشدار بود. هم دولت میتواند مسیرش را اصلاح کند و متوجه شود دستی که دراز میکند دستش روی چه چیزی قرار داده می شود. باید مراقب بود اگر مشت آهنین وسط بیاورند ماهم در مقابل دستکش آهنی داشته باشیم.

شیخ طادی در رابطه با مسوولیت مردم و هنرمندان نیز گفت: ما تجربه های زیادی در مورد دولت های مختلف داشتیم. نمی شود فقط گفت وظیفه دولت ها این است که امنیت را تامین کنند و وظیفه مردم مثلا غر زدن و مطالبات و صرف این موارد است. مراقبت های امنیتی که قطعا باید مردم حواسشان باشد. چون وقتی مردم هشیار هستند فرصت ها خیلی برای تروریست ها کم و محدود میشود. نگاه حساس مردم از این به بعد در جامعه میتواند بیشتر توطئه ها را خنثی و در نطفه خفه کند. یکی دیگر از وظایف مردم این است که مدام حواسشون به دولت ها باشد. این نیست که ما رای بدهیم وبعد آن زانو بزنیم و فقط تبعیت کنیم. نه! ما دولتی که انتخاب می‌کنیم باید تا آخر مراقب باشیم و از آرمان ها و امنیت مان مراقبت و محافظت کنیم.

او درباره ساز و کار نظارت مردم نسبت به دولت افزود: بخشی مربوط به رسانه هاست و بخشی هم ما باید اعتراضات مدنی را یاد بگیریم. یاد بگیریم چگونه جامعه هنری بتواند کمپین های بزرگ ایجاد کند و حرکت های بزرگی بکند. مردم در مورد واردات کالاهای خارجی تحریم جدی داشته باشند. این تحریم جدی می تواند صنایع کشور را دگرگون سازد. کار فرهنگی باید انجام شود. کمپین ها و جلسات جدی و برخی تحصن ها راهگشاست. مردم قدرت دارند و باید قدرت شان توسط سرگروه هایی مثل جوامع هنری انسجام داده شود تا اعتراضات و پیشنهادات برنامه ریزی شده را می توان به دولت اعلام کنیم.

از فیلم هایی مثل فیلم من که در رابطه با داعش است نباید انتظار فروش داشت

شیخ طادی که در انتخابات اخیر از حامیان رئیسی بود درباره آخرین وضعیت فیلم خود «امپراطوری جهنم» که درباره داعش است گفت: ان شالله در جشنواره امسال فیلم آماده می شویم. قرار است تمیزتر و بهتر نمایش داده شود. سری قبل ما اثر کاملی نشان ندادیم. قرار شد به ما بودجه ای بدهند وطبق آن ما فیلم را به جشنواره برسانیم. بودجه ندادند و فیلم هم آماده نشد! از فیلم سیاسی مثل این فیلم، معمولا نمی‌شود انتظار گیشه داشت. چون تِم اصلی این فیلم جنایت است و نمی‌شود توقع داشت مردم استقبال زیادی کنند. این فیلم ارزش های دیگری دارد؛ وقتی وارد تلویزیون و فضای مجازی می شوند؛ وقتی سفر می کنند در طی این سفر ایجاد انگیزه برای مطالعه تحقیق و پژوهش می کنند. مثل اتفاقی که برای فیلم شکارچی شنبه افتاد.

وی افزود: امپراطوری جهنم اثری روانشناختی است و چرایی ایجاد همچین اتفاق و تفکر انحرافی است و خیلی به ماجراجویی های بدنه داعش وتکفیری های مزدور نپرداخته ایم. ما به رده های رهبری و کسانی که اندیشه شان دچار تغییرات و انحراف شده پرداختیم، ما داستان جذاب چگونگی ایجاد این انحراف را بیان کردیم.

وی در رابطه با انتظار استقبال مردم از این فیلم گفت: من در رابطه با هیچ فیلم جنگی یا سیاسی، توقع از مردم ندارم که آخر هفته خود را بیایند و مثلا فیلم صهیونیستی ببینینند. مثلا فیلم امپراطوری جهنم، مردم خسته از تلاش هفته خود میخواهند بخندند.
البته شکارچی شنبه فیلم قبلی من ۴۰۰ میلیون فروش کرد و با قیمت بلیط آن روز همین مقدار فروش بسیار رقم مناسبی است. اما این رقم فروش در مقابل نهنگ عنبر و گشت ارشاد اصلا فروش نیست. من توقع خودم را اصلاح می کنم و خودم را بجای مخاطب فروش می گذارم ، مخاطب می‌خواهد بخندد واز فشار کار و زندگی کم کند تا کمی انبساط پیدا کنه. فیلم من «داستان زندگی» که داستان داشت و قصه گو بود هم حدود ۴۰۰ میلیون فروخت و با قیمت بلیط امروزی معادل ۲ میلیارد تومان فروش داشت.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.