پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در گزارش روز یکشنبه خود اعلام کرد،
معاون هنری و سینمایی این اداره کل در آیینی که به همین مناسبت برگزار شد، گفت: امروزه هنر عکاسی بسیار رایج شده و در واقع جایی که جاودانگی از تصور به تصویری واقعی تغییر شکل می دهد، لحظه ثبت هنر عکاسی است.
مهدی رنجبر افزود: فرآیند عمومی اندیشیدن با کمک هنر عکاسی آغاز شده است و در این تحول به تدریج در حال جایگزینی یک فضای معرفتی جدید هستیم که در قالب آن به جای واژگان، عادت می کنیم با تصویرها بیندیشیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این آیین با بیان اینکه این شورا و شهرداری شیراز برای تبدیل محور سنگ سیاه به گذر فرهنگ و هنر گام هایی برداشته است، از ایجاد نگارخانه سی راه در این بافت تاریخی ابراز خشنودی کرد.
لیلا دودمان بیان داشت: گذر فرهنگ و هنر شیراز، بخشی از مصوباتی است که در چند روز اخیر با حضور مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اعضای شورای سیاست گذاری پایتختی کتاب شیراز و اعضای شورای اسلامی این شهر مورد بررسی قرار گرفت.
او گفت: با توجه به قابلیت هایی که در بافت تاریخی فرهنگی شیراز وجود دارد و این موضوع در جذب گردشگر بسیار موثر است، امیدواریم راه اندازی نگارخانه تخصصی عکاسی هم در محله سنگ سیاه این بافت به تحقق تبدیل این منطقه به گذر فرهنگ و هنر شیراز کمک کند.
مسئول نگارخانه سی راه، نیز در این آیین اظهار داشت: ایده اولیه راه اندازی نگارخانه ای تخصصی از زمانی شکل گرفت که این خانه تاریخی برای ایجاد محفلی برای هنرمندان عکاس در نظر گرفته شد تا محلی برای گردهمایی عکاسان و ارایه آثار این هنرمندان باشد.
فرزاد گواهی، با بیان اینکه بازسازی و مرمت این بنای تاریخی از پنج سال پیش آغاز شد، افزود: این نگارخانه آمادگی دارد از این پس برای برگزاری نمایشگاه های گروهی یا فردی عکاسان در اختیار آنان قرار گیرد.
در ادامه این مراسم، رضا قادری عکاس خبرگزاری ایرنا و محمدحسین نیکوپور عکاس خبرگزاری مهر به بیان خاطراتی از حرفه عکاسی خبری پرداختند.
همچنین در این آیین، تندیس نگارخانه سی راه به مناسبت برپایی نخستین نمایشگاه عکس که حاوی آثار رمضان محمدیان بود به این پیشکسوت عکاسی شیراز اهدا شد.
نگارخانه سی راه که در فضایی به وسعت 203 مترمربع با زیر بنای 150 مترمربع راه اندازی شده در کوچه جنب کلیسای ارامنه (معروف به حسینیه کردها) در محله سنگ سیاه شیراز واقع شده است. در این نگارخانه افزون بر نمایش آثار عکاسان، بخشی از آن به ارایه آثار به جا مانده از تاریخ عکاسی از جمله دوربین و ابزار عکاسی اختصاص یافته است.
7375 /6118
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.