به گزارش ایرنا، کاووس حسنلی سه شنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: مرکز حافظ شناسی هر سال موضوعی را برای برنامه های علمی یادروز حافظ اعلام می کند و از حافظ پژوهان و دوستداران حافظ می خواهد که در پیوند با آن موضوع به تحقیق بپردازند و حاصل بخشی از این پژوهش در مراسم علمی یادروز حافظ در شیراز ارائه می شود.
وی اضافه کرد: امسال علاوه بر مقالات، فراخوان پایان نامه ها و رساله های برتر نیز منتشر شده است که در بخش ویژه این مراسم به آثار برتر در پیوند با حافظ پرداخته خواهد شد.
عضو هیات علمی دانشگاه شیراز درخصوص برنامه های جانبی یادروز حافظ گفت: در اینکه برنامه های یادروز حافظ بیشتر علمی و کمتر مردمی است، انتقادهایی مطرح شده است اما مرکز حافظ شناسی در سالروز حافظ مسئولیت برگزاری برنامه علمی را برعهده گرفته است و این بدان معنا نیست که دیگر برنامه ها نباید برگزار شود.
حسنلی افزود: در سالهای نخست این رویداد هنرمندان عرصه موسیقی و تئاتر به کرات در این مراسم شرکت کرده اند و برنامه هایی همچون برگزاری نمایشگاه خوشنویسی و گرافیک و نیز برگزاری شب های شعر توسط انجمن دوستداران حافظ برگزار شده است.
رئیس مرکز حافظ شناسی با بیان اینکه برگزاری رویداد علمی یادروز حافظ تنها یک روز در سال برگزار می شود، گفت: همه نهادها باید برای یادروز حافظ برنامه داشته باشند و مرکز حافظ شناسی آنچه را بر عهده گرفته است به بهترین شکل ممکن انجام داده است.
وی اعلام کرد: از هنرمندان و انجمن های مختلف درخواست می کنیم که برای برگزاری یادروز حافظ که امسال طی سه روز برگزار می شود، برنامه هایی نوآورانه ارائه کنند.
حسنلی افزود: این برنامه ها باید برای گسترش فرهنگ حافظ در جامعه و پیوند دادن مردم با حافظ تبیین شود همچنین می توان با ارائه و تولید آثار و محصولات فرهنگی به صورت ارمغان و سوغات به گردشگران مفهومی حافظانه را منتقل کرد.
20مهرماه هر سال با عنوان یادروز حافظ نامگذاری شده است.
7375 /1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.