دکتر رفیعی پور در همایش روز ملی روانشناس و مشاور در شیراز افزود: متاسفانه وزارت بهداشت که متولی امر درمان است کاملا جسمی نگرانه عمل می کند و اعتبارات سلامت روان به جای پیشگیری برای ساخت وسازهای درمانی و اضافه کردن تخت هزینه می شود.
وی یادآور شد: برخی سطحی نگری ها باعث افزایش آسیب در کشور شده و آمار اعتیاد بسیار بالا است؛ با این وجود برنامه کاری مطلوبی در این زمینه ها نداریم.
عضو کمیسیون روانشناسی سلامت نظام روانشناسی و مشاوره کشور ادامه داد: آسیب های اجتماعی نگران کننده است؛ به طور مثال طلاق دارد منجر به انحرافات جنسی می شود. اگرچه طلاق هم یک راهکار است و نمی توان گفت تا آخر عمر باید بسوزی و بسازی.
دکتر رفیعی پور گفت: طی 20-30 سال آینده با جمعیت بسیار زیادی از سالمندان مواجه می شویم که برنامه ریزی هایی در حوزه های سلامت روان باید برای آنها انجام گیرد.
رییس نظام روانشناسی و مشاوره فارس هم گفت: اگرچه نظام روانشناسی بودجه و اعتبار لازم را برای فعالیت ها ندارد با این وجود سعی ما فعال نگه داشتن آن است.
دکتر علیرضا فیلی با اشاره به مشکلات ناشی از موازی کاری در این حیطه، افزود: ما به نیروهایی نیاز داریم که فعال باشند نه افرادی که صرفا در نظام روانشناسی ثبت نام کنند. در حال حاضر بیش از یکهزار و 500 نفر عضو این نظام هستند که امیدواریم با پیشنهادها و راهکارهایی که ارائه می دهند به اهداف مطلوب تری دست یابیم.
وی وجود پارک سلامت در استان را قابل توجه دانست و گفت: افراد دچار معلولیت های ذهنی پس از حضور در این پارک، میزان مصرف داروهایشان کاهش یافته است.
دکتر فیلی در ادامه یادآور شد: نباید بگذاریم حرفه روانشناسی و مشاوره با تخلف برخی افراد بدنام شود. عمده تخلفات از سوی کسانی صورت می گیرد که نه تنها روانشناس نیستند بلکه حتی تحصیلات دانشگاهی هم ندارند.

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 911309
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.