حجت الاسلام شیخ محمد حسن مرادی شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : سالانه بین 12 تا 20 میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور ما می شود که این حجم کالای قاچاق به منزله از دست دادن سالانه 2 میلیون شغل است.
وی ادامه داد: حمایت از کالای ایرانی باید در شرایط رقابتی انجام شود، هر تولید کننده سعی کند کالای مرغوب تری عرضه کند، کالایی که منطبق با ذائقه ایرانی باشد، مردم باید در استفاده از کالای ایرانی حق انتخاب داشته باشند و بتوانند کالای مرغوب تر را برگزینند.
مرادی با بیان اینکه رقابت باعث می شود که کیفیت کالا بالا برود و قیمت هم متعادل شود گفت: کشور ما در حوزه تولید و مصرف مواد غذایی جایگاهی ممتاز دارد، در حالی که در زمینه تولید و مصرف لوازم صوتی و تصویری این جایگاه را نداریم ، 91 درصد مواد غذایی مصرفی ما ایرانی است در حالی که مردم فقط از 5 درصد محصولات صوتی و تصویری داخلی استفاده می کنند و گرایش دراین حوزه به سمت محصولات خارجی است و این روند باید اصلاح شود.
حجت الاسلام مرادی افزود: در زمینه پوشاک و لوازم نوشت افزار هم باید رغبت بیشتری به کالای ایرانی معطوف شود ، مردم کالای ایرانی بخرند و به مصرف کالای ایرانی افتخار کنند.
امام جمعه موقت شیراز گفت: مردم باید به شرایطی برسند که بدانند مصرف کالای خارجی ضربه به اقتصاد ماست ، سالانه بیش از 2.5 میلیارد دلار کالای پوشاک قاچاق وارد کشور می شود ، هر یک میلیارد دلار می تواند 100 هزار شغل ایجاد کند ، پس جلوگیری از این میزان قاچاق پوشاک می تواند اشتغال بزرگی در کشور ایجاد کند.
امام جمعه موقت شیراز با بیان اینکه علمای اسلامی در طول تاریخ بر لزوم مصرف کالای داخلی تاکید داشته اند گفت : صد سال قبل علمای اصفهان عهد بستند که اگر کسی از دنیا برود حتما کفن ایرانی داشته باشد، این موضوع بیانگر حساسیت استفاده از کالای ایرانی است ، یکی از علما وصیت کرد تا مادامی که کفن ایرانی پیدا نشده او را بدون کفن دفن کنند، تا این حد علما روی استفاده از کالای ایرانی اهتمام و جدیت داشتند.
وی بیان کرد: امام راحل هم دراستفاده از کالای ایرانی حساسیت ویژه داشتند ، امام (ره) همیشه به نوه ها و نزدیکان در ایام اعیاد شیرینی و شکلات می دادند، در حالی که همه این شکلات ها ایرانی بود ، مرحوم آیت الله العظمی نجفی مرعشی دکمه های لباسهایش گرهی و از جنس پارچه بود و از دکمه خارجی استفاده نمی کرد.
مرادی افزود: ما می دانیم در دوره ای از تاریخ علمای اسلام بلندگو را تحریم کردند ، تحریم بلند گو به معنای بد بودن آن نیست بلکه به خاطر آن بود که بلند گوها از خارج وارد می شدند، آنها بلندگوی ساخت خارج از کشور را تحریم کردند ، باید از بزرگان دین دراین زمینه الگو بگیریم و به تولید داخلی کمک کنیم.
وی بیان کرد: مردم چشم و گوش باز کنند و کالای ایرانی مصرف کنند ، به همه ادارات ابلاغ شده است که در ادارات از کالای ایرانی استفاده شود ، کاغذ و نوشت افزار ایرانی باید در ادارات مصرف شود.
6113 /1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.