به گزارش خبرنگار ایرنا، در این آیین که همزمان با ایام سوگواری دهه فاطمیه و با حضور تعدادی از خانواده جانباختگان نفتکش سانچی برگزار شد، اسماعیل تبادار استاندار فارس و برخی مسئولان استان نیز حضور داشتند.
شرکت کنندگان در این مراسم ضمن ابراز همدردی با خانواده های داغدار جانباختگان حادثه نفتکش سانچی، با قرائت فاتحه‌ و سوگواری یاد این دریادلان را گرامی داشتند.
خانواده های جانباختگان کشتی نفتکش سانچی نیز در این آیین از ابراز همدردی رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهوری و مردم تشکر کردند.
حمید قصابی اروجی برادر کاپیتان سانچی در این آیین گفت: از طرف خانواده خود و دیگر خدمه کشتی سانچی از ابراز همدردی رهبر معظم انقلاب و رییس جمهوری تشکر می کنم.
وی همچنین از ابراز همدردی نماینده ولی فقیه، استاندار و ائمه جمعه فارس، مردم ایران به ویژه اهالی استان فارس تشکر کرد.
وی ادامه داد: همچنین از استاندار فارس و مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان به دلیل برگزاری این مراسم بزرگداشت قدردانی می کنم.
برادر کاپیتان سانچی در ادامه شعر زیر از هما میر افشار را در این مراسم قرائت کرد:
می زنم فریاد و می گویم کمک/ می دهد پاسخ به من دیوارو می گوید کمک/ پشت سر پل ها همه ویران شده / راه برگشتی که نیست بین من با گور/ تنها یک قدم مانده و می ترسم از مرگی چنین/ من نمی خواهم بمیرم آسمان/ من نمی آیم بسویت ای زمین / آن که مرگش آرزو بود او همای دیگریست/ آن که در من بود و اکنون این چنین بیگانه است دین هایی دارد و باید بپردازد/ زمانی زودرس می زنم فریاد و می گویم: کمک / تا به تن دارد نفس نعره ام در چاردیوار اطاق پیچید و باز آید از نو سوی من/ می دهد پاسخ به من دیوار و می گوید: کمک/ این صدای التماس آمیز رنجم می دهد صاحب آن کیست آیا؟ می کنم دستی دراز تا به او یاری دهم.
از 30 خدمه ایرانی نفتکش سانچی چهار نفر به نام های مجید قصابی اروجی (کاپیتان) اهل شهرستان پاسارگاد، سجاد عبداللهی و پوریا عیدی پور از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خارگ و اهل نورآباد ممسنی و سعید دهقانی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خارگ اهل شهرستان اقلید فارس بودند.
16 دی یک کشتی فله بر چینی حامل 64 هزار تن گندم در سواحل شانگهای به نفتکش ایرانی سانچی که حامل بیش از 130 هزار تن میعانات گازی بود، برخورد کرد.
در این حادثه، نفتکش سانچی با 30 تبعه ایرانی و دو بنگلادشی دچار حریق و انفجارهای سنگین شد که کار امداد رسانی در منطقه را با مشکل مواجه و در برخی مواقع ناممکن کرد.
با دستور و تاکید رییس جمهوری علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان مسئول ویژه رسیدگی به این واقعه تعیین شد و گروه های کارشناسی و امدادی از جمله تکاوران ارتش به منطقه اعزام شدند تا با هماهنگی مقامات و مسئولان چینی و همکاری برخی کشورهای دیگر کارهای مربوط انجام گیرد، اما اقدام های فوریتی و ضربتی برای خاموش کردن شعله ها و تعیین وضعیت خدمه نفتکش ایرانی به دلیل گستردگی دامنه انفجارها و همچنین دمای بسیار زیاد حاصل از آتش سوزی بی ثمر ماند، زیرا نزدیک شدن به کشتی سانچی و حضور طولانی مدت در آن برای بررسی وضعیت میدانی ناممکن شده بود.
سرانجام، در 24 دی ماه خبر جان باختن همه کارکنان و غرق شدن تانکر نفتکش ایرانی «سانچی» اعلام شد و رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه پیام تسلیتی صادر کردند و هیات دولت نیز روز دوشنبه (25 دی) را به این مناسبت، عزای عمومی اعلام کرد.
بررسی های کارشناسی در این زمینه با هدف تعیین بروز علل واقعه در دست اقدام است.
9254/ 2027
خبرنگار: سجاد خسروانیان ** انتشاردهنده: سیداحمد نجفی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.