وی که 18 سال سن دارد دانش آموز و اهل شهرستان خرامه است دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود:در پرتاب وزنه از نفر اول بیشتر پرتاب کردم اما داوران مسابقات از نظر کلاس بندی حقم را خوردند و مدال طلایم را تبدیل به برنز کردند.
وی اضافه کرد: شرایط کشور امارات برای بر گزاری مسابقه به ویژه حین انجام بازی ها به هیچ عنوان خوب نبود و با توجه به اینکه تمام ورزشکاران شرکت کننده معلول بودند وقت کمی برای انجام 2 رشته داشتم و پس از پرتاب وزنه نتوانستم ریکاوری کنم و بلافاصله در پرتاب دیسک شرکت کردم.
ایزدی افزود: با این حال خوشحالم که با این همه سختی و حق کشی 2 مدال برنز برای کشورم به ارمغان آوردم.
ایزدی با بیان اینکه مشکلات بسیار زیادی در زندگیم وجود دارد که نیاز دارم مسئولان دستم را بگیرند ، بیان کرد : پدرم نابیناست و نمی تواند کار کند و امیدوارم رییس جمهوری و مسئولان استانی شرایط سخت ما را درک کنند چرا که برای ادامه تحصیل و تمریناتم مجبور شدیم شهرستان خرامه را ترک و در شیراز در خانه اجاره ای زندگی کنیم.
این ورزشکار قهرمان اظهار کرد : مدت 2 سال است که به صورت حرفه ای در 2 رشته سخت و سنگین پرتاب وزنه و پرتاب دیسک کار می کنم و طی این مدت هشت بار قهرمان کشور شدم و به عضویت تیم ملی درآمدم و در اولین حضور آسیایی نیز 2 مدال برنز در پرتاب وزنه و دیسک کسب کردم و در پرتاب نیزه هم که هیچ تجربه و تمرینی نداشتم در امارات مقام چهام کسب کردم.
ایزدی گفت: آینده بسیارخوبی را برای خود ترسیم کرده ام و می دانم که با تلاش بیشتر می توانم مدال مسابقات پاراآسیایی 2018 جاکارتا و پارالمپیک 2020 ژاپن را کسب کنم، می دانم کار سختی دارم و چون تصمیم گرفته ام با همه سختی ها به هدفم دست خواهم یافت.
وی از اولیای دبیرستان امام صادق شیراز و مربیانش همچون عبدالله جمشیدی ، عبدالرضا نوحه خوان ، هاشم حاصلی و عبدالله کمالی تقدیر کرد و گفت : از خانواده ام که سختی کشیدند تا پرچم کشورم را به اهتزاز در آورم تشکر می کنم.
مریم باقری مادرعلیرضا هم گفت: از خدای بزرگ سپاسگزارم که چنین فرزندی را به من هدیه کرد که برای کشورش افتخارآفرین شد و رضایت خانواده را که سختی های زیادی در زندگی کشیدند جلب کرد.
وی اضافه کرد: برای هزینه سفر علیرضا پیش از مسابقات آسیایی به استانداری فارس مراجعه کردم و نامه ای به دستم دادند تا بتوانم پولی برای سفر مهیا کنم اما نامه استانداری به هر اداره ای بردم جواب منفی دادند و پاس کاری کردند حتی بهزیستی هم نپذیرفت با این وجود خوشحالم که فرزندم دلم را شاد کرد اگرچه برخی ها دلم را شکستند.
باقری ادامه داد : همسرم نابیناست و به دلیل حضور علیرضا در شیراز مجبور شدیم شهرستان خرامه را ترک کنیم در یک خانه اجاره ای روزگار می گذرانیم و همه امیدم به خداست تا مشکل زندگی ما از این که هست بهتر شود.
علیرضا ایزدی در رقابت های دو و میدانی پارا آسیایی 2017 امارات که بیست و سوم آذر 96 پایان یافت در ماده پرتاب دیسک و پرتاب وزنه 2 مدال برنز گرفت و در ماده پرتاب نیزه هم مقام چهارم کسب کرد.
تیم ملی دو و میدانی نابینایان و کم بینایان جوانان ایران در این مسابقات با 12 ورزشکار و با کسب 11 مدال طلا ، پنج نقره و پنج برنز به کار خود پایان داد.
کاروان ورزشی ایران در این مسابقات در 10 رشته ورزشی شرکت داشت.
رئیس هیات ورزشی نابینایان فارس گفت: در مسابقات پارآسیایی امارات هفت مدال طلا کاروان ورزشی ایران به دلیل ناهماهنگی مسولان برگزاری مسابقات به ورزشکاران اهدا نشد.
سید محمدرضا هاشمی نژاد در گفت و گو با ایرنا افزود:‌مسئولان بر گزار کننده مسابقات در کلاس بندی دچار مشکل شدند و این امر سبب شد حق بسیاری از ورزشکاران ایرانی خورده شود، آنها ابتدا اجازه می دادند ورزشکاران شرکت کنند و در صورتی که مقام کسب می کردند آنگاه کلاس بندی را بهم می زدند.
وی بیان کرد: غوری دونده فارسی در 200 متر اول شد اما مدال طلا به او ندادند و همچنین ایزدی در پرتاب وزنه بیشتر از نفر اول پرتاب کرد اما به او مدال برنز دادند و اعتراض مسئولان فدراسیون هم به جایی نرسید.
خبرنگار:‌حمیدرضا خلیقی ** انتشار دهنده:‌غلامرضا مالک زاده
7368 / 1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.