به گزارش ایرنا علی سعیدی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری شیراز سه شنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد:‌ این نوع خوابگاه های بلاتکلیف 2 ماه مهلت دارند که مجوزهای لازم را بگیرند در غیر این صورت مهرو موم خواهند شد.
وی ادامه داد:‌برای ترغیب خوابگاه داران به گرفتن مجوز،مشوق هایی ازجمله محاسبه تعرفه آب،برق وگازبراساس فضاهای آموزشی لحاظ شده است.
سعیدی گفت:‌ ظرف چند روز آینده دوره آموزشی برای سرپرستان و مدیران خوابگاه های شهر شیراز را شورای نظارت بر خوابگاه ها برگزار خواهد کرد.
خوابگاه های غیر دانشجویی عموما برای مسافران و کارمندان و دیگر قشرها در برخی کلان شهرها ایجاد شده و برخی حالت سوئیت دارند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری شیراز همچنین گفت: بر اساس نیازسنجی منطقه ای به 26 خوابگاه صرفأ دانشجویی در شیراز مجوز داده شده و 10 خوابگاه دیگر نیز در حال اقدام برای صدور مجوز قرار دارند.
سعیدی افزود:تیم نظارت بر خوابگاه های شیراز 150 خوابگاه خودگردان در شیراز را شناسایی کرده که از 100 خوابگاه به لحاظ امنیتی و بهداشتی بازدید شده است.
سعیدی بیان کرد: 107 خوابگاه خودگردان تاکنون تشکیل پرونده داده اند که از این تعداد 86 خوابگاه در سامانه صندوق رفاه کشوری ثبت شده و 26 مورد تا امروز مجوز نهایی صرفا دانشجویی دریافت کرده اند و 10 مورد دیگر در دست اقدام هستند و در آینده نزدیک مجوز خود را دریافت خواهند کرد.
وی بیان کرد: 14 خوابگاه خودگردان در شیراز به دلیل تخلفات مشخص پلمب شده است.
سعیدی گفت:حدود 2 هزار دانشجو در خوابگاه های خودگردان مجوز دار شیراز اقامت دارند.
کمیته نظارت بر خوابگاه های شیرازمتشکل از فرمانداری،اداره اماکن نیروی انتظامی،تعاونی خوابگاه داران ،اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری،پلیس اطلاعات وامنیت،نماینده دادستانی ،تعزیرات حکومتی و دانشکده علوم پزشکی است.
وظیفه نظارت و کنترل خوابگاه های دانشجویی و غیر دانشجویی شهر شیراز را این کمیته برعهده دارد.
9873 / 1876
خبرنگار: محمدامین افشارپور ** انتشار دهنده:‌غلامرضا مالک زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.