سیدموید محسن نژاد افزود: این تقویم با درنظر گرفتن ظرفیت های موجود در فارس و با همکاری دیگر ارگان ها و نهادهای مرتبط تهیه شده است.
به گفته وی، رویدادهای گردشگری فارس طبق یک برنامه زمانبندی شده در این تقویم گنجانده شده و چنانچه مطابق این تقویم عمل کنیم در تمامی ماه های سال، برنامه های فرهنگی، تاریخی و گردشگری خواهیم داشت.
محسن نژاد اضافه کرد: در تقویم رویدادهای گردشگری فارس، تاریخ های پیشنهادی برای اجرای برنامه ها و جشنوارهها تعیین شده و توزیع زمان و مکان این برنامه ها نیز درنظر گرفته شده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس افزود: رویکرد محتوایی این رویدادها، فرهنگی، ادبی، کشاورزی، ورزشی، کارآفرینی، اطلاع رسانی، بازرگانی، خوراک، آئینی، علمی و سرمایه گذاری است.
محسن نژاد در ادامه با بیان اینکه تاریخ برگزاری برخی از این رویدادها پیشنهادی است، افزود: از اردیبهشت ماه شاهد رویدادهای متعددی در فارس هستیم به طوری که میتوان به گرامیداشت یادروز سعدی شیرازی، جشنواره گل و گلاب میمند در فیروزآباد، جشنواره گل و گلاب لایزنگان در شهرستان داراب و همچنین برنامه های هفته شیراز اشاره کرد.
معاون گردشگری فارس افزود: در این تقویم به برگزاری برنامه های روز جهانی صنایع دستی در نیمه دوم خردادماه، جشنواره عرقیات و سوغات شیراز و رویداد کارآفرینی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس در نیمه دوم تیرماه اشاره شده است.
وی با بیان اینکه در شهریورماه 7 رویداد گردشگری تعریف شده است، افزود: جشنواره پالوده شیرازی، نمایشگاه فارس در یک نگاه، جشنواره انگور بوانات، جشنواره خرمای خشت کازرون، جشنواره انجیر استهبان، جشنواره اسب نورآباد ممسنی و سیب درختی دژکرد و اقلید از جمله برنامه هایی است که پیشنهاد می شود در شهریورماه
اجرا گردد.
محسن نژاد در ادامه گفت: تاریخ پیشنهادی برپایی جشنواره گردوی بوانات و گرامیداشت یادروز حافظ، روز جهانی جهانگردی و روز روستا نیز مهرماه است.
معاون گردشگری فارس، برگزاری جشنواره انار نی ریز و ارسنجان، نهمین نمایشگاه گردشگری شیراز و جشنواره خوراکهای سنتی فارس را آذرماه عنوان کرد و گفت: طبق تقویم گردشگری رویداد، جشنواره گل نرگس کازرون، جشنواره برفی و ورزش های زمستانی و سوگواره یاس نبوی در بهمن ماه اجرا خواهد شد. همچنین در اسفندماه نمایشگاه ملی صنایع دستی، جشنواره حلیم پزان اقلید، جشنواره عشایری فیروزآباد و جشنواره بلوط تعریف شده است.
محسن نژاد افزود: اجرای جشنواره ها و برنامه های تقویم گردشگری رویداد فارس با همکاری ادارات کل اوقاف و امور خیریه، میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شهرداری ها، فرمانداری ها، سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری و دانشگاه ها صورت
می گیرد.
معاون گردشگری اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری فارس با اشاره به اینکه گردشگری رویداد یکی از انواع گردشگری است، گفت: تقویم رویدادهای گردشگری در استان فارس تهیه میشود.
به گفته وی رویدادها می توانند صنعت گردشگری کشور را از حالت رکود خارج کنند زیرا رویدادها دارای تنوع و گستردگی فراوان هستند.
محسن نژاد با اشاره به اینکه برای توسعه گردشگری «رویداد» در ابتدا باید به شناخت این توانمندی ها پرداخته شود، افزود: در حال حاضر این توانمندی ها در استان شناسایی شده اند و برنامه ریزی ها برای برپایی جشنوارهها و نمایشگاههایی با رویکرد معرفی ظرفیت ها در تمامی شهرستانهای فارس انجام شده است.
معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس با تاکید بر لزوم توسعه گردشگری رویداد در این استان افزود: رویدادها، مراسم، آئین های سنتی و مناسبت های مذهبی، تاریخی و فرهنگی مانند محرم، اعیاد و یادروز بزرگان ادب و هنر در استان فارس می تواند به یک جاذبه گردشگری تبدیل شود.
محسن نژاد همچنین تاکید کرد: برخی از رویدادها در توزیع سفر و یا ماندگاری بیشتر گردشگران در شیراز و دیگر شهرستان ها تاثیر به سزایی دارد .
وی ادامه داد: رویدادهای فرهنگی و تاریخی برای اجرای تورهای گردشگری خاص و ویژه، فرصت مناسبی است .

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 728862
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.