به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، عملیات ساخت بیمارستان امام علی (ع) شهرستان کازرون وارد هشتمین سال شد اما هنوز این بیمارستان آماده بهره‌برداری نیست.عملیات ساخت بیمارستان 96 تختخوابی امام علی(ع) در کازرون از سال 88 در زمینی به مساحت 11.5 هکتار با زیربنای 13 هزار مترمربع آغاز شده است. 

مسئولان کنونی و سابق شهرستان کازرون بارها وعده افتتاح این بیمارستان را به مردم داده‌اند که از جمله می‌توان به هفته دولت و دهه فجر 95 اشاره کرد که در اغلب رسانه‌ها نیز منعکس شده است. 

وعده‌های بی‌سرانجام یک افتتاح 

این بیمارستان آموزشی مربوط به دانشگاه آزاد کازرون است و بناست علاوه بر ارائه خدمات درمانی به مردم مشکلات آموزشی دانشجویان علوم پزشکی این شهرستان و شهرستان‌های اطراف را که مجری رشته علوم پزشکی هستند، برطرف کند. با گذشت 20 روز از سال 96 و عدم افتتاح بیمارستان دانشجویان دانشگاه آزاد کازرون اعتراض خود را در قالب نامه‌ای بیان کردند. 

در بخشی از این نامه آمده است « سال 95 تمام شد و وعده‌ها باز هم عملی نشد. وارد سال 1396 شدیم و باز وعده‌های تکراری مسئولین شهرستان کازرون مبنی بر راه‌اندازی ساختمان بیمارستان آموزشی امام علی (ع) در سال 1395 تحقق نیافت. چرا ساختمانی که 98 درصد آن تکمیل شده است به سرانجام مقصود نمی‌رسد».

یکی از دانشجویان در این باره در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید: دانشجویان علوم پزشکی کازرون برای ادامه تحصیل با مشکلات بسیاری روبه‌رو هستند از جمله اینکه باید به دیگر شهرها مراجعه کنند و در یک بیمارستان آموزشی ادامه تحصیل دهند. 

به گفته وی با توجه به شرایط اقتصادی و معیشتی دانشجویان علوم پزشکی کازرون در استان آواره شدند در صورتی که تکمیل این بیمارستان می‌تواند حداقل هزینه رفتن به شهرهای دیگر را از دوش دانشجو کم کند. 

حجت‌الاسلام محمد خرسند، امام جمعه کازرون نیز در این باره با دانشجویان هم‌صدا است. به اعتقاد وی شتاب در ساخت بیمارستان امام علی (ع) هم مشکلات دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی این دانشگاه  را برطرف می‌کند و هم به حل مشکلات بهداشت و درمان شهرستان کازرون کمک می‌کند. 

وی می‌گوید: بنا بود که دانشگاه آزاد اسلامی کازرون در 2 سال گذشته این بیمارستان را تحویل دهد اما هنوز اقدامی صورت نگرفته است. 

کمبود اعتبار علت تاخیر 

عبدالحمید فرزانه، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به عنوان متولی این بیمارستان در گفت‌وگو با تسنیم علت تاخیر در افتتاح را کمبود بودجه می‌داند و می‌گوید: در صورت تامین 4 میلیارد تومان دیگر این بیمارستان تکمیل می‌شود. 

به گفته وی درآمد دانشگاه آزاد از شهریه‌های دانشجویان تامین می‌شود اما کاهش تعداد دانشجو در سال‌های اخیر سبب شده که درآمد دانشگاه کاهش پیدا کند. به اعتقاد وی هزینه‌های جاری دانشگاه آزاد کازرون اجازه پرداختن به پروژه‌های عمرانی را نمی‌دهد. 

آنگونه که فرزانه می‌گوید این بیمارستان در حال حاضر 98 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با اختصاص 2 میلیارد تومان از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد تا پایان فصل بهار به حد مطلوب برای افتتاح می‌رسد. به گفته وی این مبلغ قرار است صرف ساخت ساختمان همراه بیمار و ایستگاه پرستاری شود و مابقی جزئیات که نقش مهمی در ساختمان بیمارستان ندارد، به تدریج ساخته می‌شود. 

سرپرست دانشگاه آزاد کازرون البته بر این نکته تاکید دارد که وظیفه دانشگاه تنها تکمیل ساختمان و فضای فیزیکی بیمارستان است اما تجهیز بیمارستان  از جمله دستگاه‌های مورد نیاز و تجهیز اتاق عمل به عهده دانشگاه علوم پزشکی شیراز است. 

خبرگزاری تسنیم بنا دارد در سلسله‌ گزارش‌هایی به بیان مشکلات و توانمندی‌های شهرستان‌ها و روستاهای استان  فارس بپردازد. ‌مردم مناطق مختلف استان می‌توانند مشکلات و توانمندی‌های شهرستان و روستای خود را از ساعت 8 الی 16 با شماره تماس 07132281975 با دفتر خبرگزاری تسنیم استان فارس در جریان بگذارند.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 614391
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.