به گزارش
خبرنگار مهر، مرتضی جعفری عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران از آغاز به کار سومین مرکز تولید ماسک شهرداری شیراز به شکل رسمی خبر داد.
وی با اشاره به اقدامات ستاد اجتماعی مبارزه با
کرونا که در سازمان فرهنگی شهرداری شیراز، راهاندازی شده است، اعلام کرد: روند تولید ماسک از ۲۲ اسفندماه توسط این سازمان آغاز شد و هماکنون قریب به ۱۵۰ نیروی داوطلب در مراکز سهگانه شهرداری بهصورت جهادی فعالیت میکنند.
وی عنوان کرد: در سه مرکز فرهنگسرای قرآن و عترت، سالن حضرت فاطمه زهرا (
س) و نیز ورزشگاه شهید شیرعلی سلطانی مجموعاً روزانه ۲۵ هزار ماسک تولید میشود؛ همچنین آمادگی ایجاد مرکز چهارم نیز وجود دارد که بسته به نیازها در این حوزه، در آینده درباره آن تصمیمگیری خواهد شد.
معاون فرهنگی شهردار شیراز ادامه داد: مرکز شهید شیر علی سلطانی با همت ۵۰ نیروی داوطلب بسیج و نیروهای گمنام مردمی در دو شیفت روزانه قابلیت تولید حدود ۸ تا ۱۰ هزار ماسک را دارد.
جعفری با اشاره به اینکه مرکز یادشده مجهز به دستگاههای برش لیزری است، از تولید
گان، لباس مخصوص پزشکان و پرستاران، نیز در این مرکز خبر داد و افزود: این اقدام با توجه به کمبود
گان و تجهیزات بهداشتی، صورت گرفته است و بخشی از نیازهای کادر درمان و نیز نیروهای خط مقدم مبارزه با
کرونا را فراهم میکند.
وی ادامه داد: توزیع ماسکهای تولیدی شهرداری در اختیار دانشگاه علوم پزشکی و نیز معاونت اجرایی و خدمات شهری شهرداری شیراز است که آنها را در بین نیروهای زحمتکشی که این روزها همچنان در بدنه شهرداری مشغول به فعالیت هستند، تقسیم میکند.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز عنوان کرد: جز اینها، بخشی از این تولیدات در اختیار اقشار خاص همچون خانوادههای محلات حاشیهنشین، کودکان کار و مراکزی مانند خانه سالمندان و گروههای هدف اجتماعی قرار خواهد گرفت.
معاون شهردار شیراز با بیان اینکه نیروهای داوطلب مردمی بهصورت شبانهروزی در تدارک تولید ماسک هستند، افزود: نیروهای داوطلب مردمی، جهادگران و گروههای مختلف بسیج بهویژه بسیج ناحیه دانشجویی فارس، سپاه پاسداران و اداره کل فنی و حرفهای استان فارس
بنابر وظیفه انساندوستانه خود در این مراکز فعالیت میکنند و بدون کمک آنها راهاندازی این مراکز غیرممکن بود.
وی همچنین به همافزایی و تعامل بین سه بخش دولتی، خصوصی و خیران و سازمانهای مردمنهاد اشاره کرد و افزود: در حوزه دولتی همکاری ویژه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز ستودنی است؛ همچنین سازمان فنی و حرفهای استان فارس با در اختیار گذاشتن امکانات و تسهیل شرایط تولید ماسک کمک شایانی به شهرداری شیراز کرده است.
جعفری از خیران بهمثابه نیروی محرکه تولید ماسک یاد کرد و گفت: فعالیت بخش مدنی از آغاز بحبوحه شیوع
کرونا در شیراز در عرصههای مختلفی همچون تهیه و توزیع اقلام بهداشتی و نیز تهیه ماسک آغاز شد و اقدامات داوطلبانه آنان چراغی روشن و گامی پیشبرنده در مسیر توسعه فعالیتهای مدنی است که سرمایهای عظیم را برای این سازمان فراهم آورده است.
معاون اجتماعی و مشارکتهای مردمی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز نیز با بیان اینکه شهرداری شیراز از اسفندماه ستاد اجتماعی مبارزه با
کرونا را تشکیل داد و اقداماتی را در ابعاد مختلف آغاز کرده است، گفت: این اقدامات طیفی از فعالیتهای تولیدی (راه اندازی سه مرکز تولید ماسک و
گان)، توزیع اقلام بهداشتی و خوراکی بین گروههای هدف اجتماعی تا تولید محصولات اجتماعی آموزشی و راهاندازی پویشهای مردمی مختلف را در بر میگیرد.
بتول معلم اظهار کرد: ایجاد سه مرکز کاملاً مجهز تولید ماسک که تمامی مراحل از تهیه پارچه تا استریل و بستهبندی محصولات در آنها صورت میگیرد، از اقدامات بسیار مهم ستاد اجتماعی
کرونا در شهرداری شیراز بوده است که تا پایان شیوع این بیماری تداوم خواهد داشت.
معاون اجتماعی و مشارکتهای مردمی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با اشاره به نقش بسیار مهم خیران، نیروهای بسیجی، گروههای مردمی و سمنها در تحقق این امور گفت: سازمان فرهنگی شهرداری شیراز با حمایت این عزیزان در زمینه ریشهکن کردن بیماری
کرونا فعالیت میکند و از برخورداری از چنین سرمایههای اجتماعی بزرگی به خود
میبالد.
وی در ادامه با یادکرد از دیگر اقدامات این ستاد، گفت: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز در آغاز فعالیت ستاد اجتماعی مبارزه با
کرونا، با دعوت از مردم برای پیوستن به پویش مردمی در خانه بمانیم، آنان را به حضور در خانه تشویق کرد و در گام دوم برای ایام قرنطینه شهروندان فعالیتهای متنوعی را آغازید.
وی در ادامه افزود: به منظور ارائه مؤثر خدمات اجتماعی و آموزشی، نرم افزار تخصصی خدمات اجتماعی با عنوان "شیرازبان" تهیه شد که قابلیت ارائه خدمات را در ابعاد و قالبهای متنوع و سطحی گسترده و حرفهای دارد.
معاون اجتماعی و مشارکتهای مردمی تاکید کرد: به منظور ارائه خدمات تخصصی آموزشی ستاد تولید محتوای اجتماعی در سرای محله درکی از اوایل اسفند ماه تشکیل شده که تاکنون بیش از ۱۰۰ محصول آموزشی منتشر کرده است.
کپی شد