به گزارش ایرنا، پویا محمودیان روز شنبه در حاشیه سفر خود به شیراز در جمع هنرمندان و سرمایه گذاران حوزه صنایع دستی افزود: در سال 97 منبت آباده به ثبت جهانی رسید و در حال حاضر نیز تهیه و تکمیل پرونده شیراز به عنوان سومین شهر جهانی صنایع دستی در دنیا در حال انجام است.
این مقام مسئول تصریح کرد: به همت اداره کل میراث فرهنگی فارس، ارزیابان شورای جهانی طی مدت حضور خود در شیراز از کارگاه ها و ظرفیت های شهر شیراز در صنایع دستی بازدید و بر اساس رایزنی های صورت گرفته، مراحل جهانی شدن این شهر در دست اقدام است که در صورت انجام این مهم، شیراز، به عنوان سومین شهر جهانی صنایع دستی در دنیا شناخته خواهد شد.
**مجتمع تجارت جهانی صنایع دستی شیراز در خرداد ماه افتتاح می شود
محمودیان در ادامه سفر خود به شیراز از مجتمع تجاری مهستان، واقع در خیابان انوری این شهر بازدید و در جمع مالکان، سرمایه گذاران، هنرمندان و دست اندرکاران راه اندازی این مجتمع به عنوان مرکز تجارت جهانی صنایع دستی شهر شیراز حضور یافت.
این مسوول با اشاره به تاکید دولت تدبیر و امید بر راه اندازی چنین مراکزی عنوان کرد: در تهران نیز مجتمع تجاری-جهانی صنایع دستی فردوسی در حال احداث است و بسیار خرسندم در پایان این سفر به رئیس این سازمان نوید مجتمعی با ماهیت و کارکرد مجتمع تهران را در شهر هنرپرورشیراز دهم و امیدوارم که این مجتمع الگویی موفق برای دیگر کلانشهرهای کشور باشد.
وی خاطر نشان کرد: فارس، استان استراتژیک کشور در حوزه صنایع دستی است و در صورت راه اندازی این مجتمع در خرداد ماه جاری، تمام تلاش خود را برای حضور ارزیابان، نظریه پردازان و اعضای شورای جهانی دستی در این بازارچه تخصصی و با قابلیت انجام خواهم داد.
**پرونده نشان جغرافیایی خاتم شیراز
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور همچنین از تکمیل پرونده نشان جغرافیایی خاتم شیراز در سازمان مالکیت فکری و معنوی وایپو خبرداد.
وی اظهار امیدواری کرد که در سال 98، شاهد کسب این نشان جغرافیایی با هدف حفظ صیانت از هنرخاتم که خاستگاه آن در شهر شیراز است باشیم.
محمودیان در پایان تاکید کرد: پس از کسب این نشان جفرافیایی، هر کسی که از خاتم شیراز کپی برداری کند مورد تعقیب و واخواهی بین المللی قرار خواهد گرفت.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور در ادامه این آئین گفت: هنر صنایع دستی شیراز و استان فارس نگین افتخار ایران است و این مکان منحصر به فرد تجاری می تواند بستر رشد بیش ازپیش آثار ارزشمند صنایع دستی را فراهم کند.
**بازارچه دایمی صنایع دستی در فارس
مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان فارس نیز در این مراسم با تقدیر از طرح موثر سرمایه گذاران این مجتمع در حمایت از هنرمندان و معرفی بیش از پیش صنایع دستی فارس به بازار های جهانی گفت: با اقدامات صورت گرفته، پیش بینی می شود، مجتمع تجارت جهانی صنایع دستی شیراز به عنوان یک بازارچه دائمی تخصصی و منحصر به فرد صنایع دستی، در خرداد ماه سال جاری به بهره برداری برسد.
مصیب امیری افزود: با توجه به نامگذاری سال 98 به نام 'رونق تولید'، طرح توسعه مراکز آموزش و ایجاد بازارچه های صنایع دستی، در دستور کار جدی این استان قرار دارد.
9873 / 6113
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.