به گزارش ایرنا سلیمان کرمی، چهارشنبه در نشست انجمن کتابخانه های شهرستان فسا افزود: درصورت نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی در جامعه، شاهد کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقای فرهنگ عمومی در همه عرصه ها خواهیم بود.
فرماندار ویژه فسا بیان داشت: ترویج فرهنگ کتابخوانی نباید منحصر به ایام هفته کتاب و کتابخوانی شود بلکه باید در طول سال به این موضوع مهم فرهنگی پرداخته شود.
کرمی ادامه داد: با توجه به جایگاه فرهنگی و علمی شهرستان فسا، این شهرستان ظرفیت تبدیل به پایتخت کتاب در کشور را دارد.
شهرستان فسا در فاصله 130کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.
طرح انتخاب پایتخت کتاب ایران از سال 1393 آغاز شد و تا کنون سه دوره متوالی آن برگزار شده است.
این جشنواره برگرفته از طرح انتخاب پایتخت کتاب جهان است که از سال 2001 میلادی از سوی سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی سازمان ملل متحد (یونسکو) آغاز شده است.
لقب پایتخت کتاب ایران به شهری اعطا می‌شود که برای تقویت جایگاه کتاب و کتابخوانی تلاش‌هایی درخور توجه داشته است.
در نخستین دوره جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب، روستای لایزنگان از شهرستان داراب در گروه روستاهای برگزیده کتابخوان بود، همچنین در دوره گذشته، روستای فهلیان شهرستان ممسنی و روستای خواجه‌ جمالی شهرستان نی‌ریز عنوان روستای برگزیده را کسب کردند و روستای امامزاده بزم شهرستان بوانات نیز در جمع برگزیدگان مرحله پایانی روستا‌های دوستدار کتاب ایران قرار گرفت.
در چهارمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب در سال 96، روستای فهلیان شهرستان ممسنی فارس به عنوان برگزیده برگزیدگان انتخاب شد و شهر صدرای شیراز از میان نامزد‌های پایتختی کتاب ایران عنوان شهر خلاق را به دست آورد.
9653 /6118
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.