این کتاب در کنار تمرکز بر مفاهیم مرتبط با تفکر انتقادی، تلاشی برای معرفی مبانی و مفاهیم نظری و عملیاتی سواد رسانه‌ ای دارد.
کتاب تفکر انتقادی در جهان چند رسانه ای سعی دارد با ارایه چشم‌ اندازی وسیع و روشن، مخاطبان را در تمیز «دنیای واقعی» از «دنیای رسانه ‌ای» راهنمایی کند و آنان را به سمت نگاه نقادانه به پیام ها و محتواهای رسانه ای رهنمون سازد.
این کتاب در سه فصل به چاپ رسیده است که فصل اول آن به مباحث سواد رسانه ای اختصاص دارد و به بیان تعاریف، تاریخچه، ضرورت، سطوح، اهداف و مراحل کسب سواد رسانه ای و ضرورت و علل نیاز سواد رسانه ای و ضرورت افزایش آن پرداخته شده و ویژگی های پروژه های سواد رسانه ای و کشورهای پیشرو در این مهارت مطرح شده است.
در فصل دوم این کتاب به تاریخچه تفکر انتقادی و تفکر خلاق و نظریه های این حوزه پرداخته شده و مباحثی از جمله اصول تفکر انتقادی، راهکارهای علمی آموزش خلاقیت، ویژگی متفکران منتقد، مراحل پیشرفت تفکر انتقادی ، حضور رسانه ها در زندگی افراد و کارکردها و تاثیرات رسانه ها و روش های موثر در کاهش تاثیرات مخرب رسانه ها تشریح شده است.
در فصل سوم این کتاب مباحثی همچون تاثیر سواد رسانه ای بر مدیریت رسانه های اجتماعی ، سواد رسانه ای و رهاشدگی فضای مجازی، سواد رسانه ای و ارتباط آن با رسانه جمعی، سواد رسانه ای و تفکر انتقادی در برابر اخبار جعلی رسانه ها تشریح و تبیین شده است.
7375/ 1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.