تصویر ثبت شده تلسکوپ جیمز وب از کهکشان فانتوم قرار است به زودی در یک پروژه ستاره شناسی مورد استفاده قرار بگیرد.

جی پلاس، داده‌های اولیه تلسکوپ فضایی جیمز وب با یافته‌های هیجان‌انگیزی مانند مناظر مشتری و مشاهده احتمالی دوردست‌ترین کهکشانی که تا کنون مشاهده شده است، در حال دریافت است. ارسال داده‌ها و تصاویر جیمز وب همچنان ادامه دارد به علاوه اینکه ستاره شناسان در سراسر جهان در حال تحقیق در ارتباط با داده‌های جیمز وب هستند.

به گزارش digitaltrends، گابریل برامر، دانشیار دانشگاه کپنهاگ، تصویر باورنکردنی و به شدت ترسناک زیر را در توییتر ساخته و به اشتراک گذاشته است. این تصویر خطوط گرد و غبار Messier ۷۴ را نشان می‌دهد که در محدوده مادون قرمز میانی توسط ابزار MIRI جیمز وب ثبت شده است و این تصویر قرار است به عنوان بخشی از پروژه PHANGS-JWST استفاده شود. تصویر ثبت شده به دلیل نحوه پردازش داده‌ها به رنگ بنفش درآمده است تا خطوط گرد و غبار و هیدروکربن‌هایی را که در اطراف کهکشان فانتوم می‌چرخند را نشان دهد.

ظاهر این کهکشان در طول موج‌های نور مرئی بسیار متفاوت به نظر می‌رسد و تصویر آن را می‌توانید در قسمت پایین مشاهده کنید همچنین باید اشاره کرد که این تصویر توسط تلسکوپ جدید رصدخانه جنوبی اروپا گرفته شده است.

پروژه PHANGS

داده‌های جیمز وب به‌عنوان بخشی از پروژه PHANGS جمع‌آوری شد، این پروژه از چندین ابزار مختلف از جمله هابل و تلسکوپ‌های زمینی برای مطالعه چگونگی تشکیل ستاره‌ها از ابر‌های غباری استفاده می‌کند. این پروژه همچنین با جیمز وب کار خواهد کرد تا از میان ابر‌های غباری(که دید مبهمی را ایجاد می‌کنند) دید واضح‌تری را نمایان کند. رهبر بخش تحقیقات PHANGS، جانیس لی گفت که جیمز وب می‌تواند بینش‌های حیاتی را در مورد درک زندگی ستارگان ارائه دهد همچنین تلسکوپ فضایی جیمز وب می‌تواند مراحل مختلف زندگی ستاره‌ای را مشاهده کند.

16385112_109

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.