به گزارش ایرنا آیت الله عباسعلی سلیمانی روز یکشنبه در نشست شورای اداری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: شرایط خشکسالی، تحریم ها و برخی سوء مدیریت ها سبب شده مردم با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم کنند.
امام جمعه زاهدان با قدردانی از هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در راه اندازی کمپین «نذر آب» در سیستان و بلوچستان گفت: از آنجایی که هلال احمر یک پازل حل معضل خشکسالی بحساب می آید ضروری است سایر دستگاه ها نیز با کمک به این نهاد در رفع مشکلات مردم تلاش کنند.
نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: مردم تمام تلاش خود را در راه خدمت به نظام انجام داده اند هم اینک وظیفه مسئولان است که با بکارگیری همه توان دین خود را به این مردم ولایتمدار ادا کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: خشکسالی های متوالی در 2 دهه اخیر زندگی مردم این استان را فلج کرده است.
سید دانیال محبی ادامه داد: زندگی مردم این استان مرزی به وجود همین مقدار اندک آب و انجام فعالیت های کشاورزی و دامی وابسته است بنابر این دولت با درک کردن مشکلات مردم و شرایط منطقه برای مقابله با بحران بی آبی و خشکسالی تدابیر ویژه ای اتخاد می کند.
وی بر ورود بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در سیستان و بلوچستان با هدف رونق کسب و کار، توسعه اشتغال در حوزه علم و فناوری و توجه به انرژی های تجدید پذیر توسط فعالان بخش اقتصادی با وجود نیازهای کشورهای منطقه تاکید کرد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: از پنج هزار و 594 روستای استان سه هزار و 24 روستا فاقد هرگونه شبکه آبرسانی هستند که هزار و 257 روستا با جمعیت 251 هزار نفر با تانکر آبرسانی می شوند.
عبدالاحد ریگی افزود: 24 درصد روستاهای با آبرسانی سیار کشور در سیستان و بلوچستان وجود دارد.
وی اظهار داشت: حدود 63 درصد روستاهای سیستان و بلوچستان از آب آشامیدنی بهداشتی بهره مند هستند که کمترین این شاخص مربوط به شهرستان چابهار است.
ریگی گفت: با توجه به نیاز روستاییان سیستان و بلوچستان به آب سالم، ضروری است توجه ویژه به این بخش انجام شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با بیان اینکه طرح «نذر آب» در هزار و 506 روستای این استان در حال اجراست گفت: بر اساس پیش بینی در قالب اجرای این طرح ملی روزانه هشت هزار و 150 نفر توسط کاروان سلامت ویزیت می شوند.
رسول راشکی بکارگیری 2 فروند بالگر و 253 دستگاه خودرو را از جمله امکانات و تجهیزات مورد استفاده در این طرح در سیستان و بلوچستان ذکر کرد.
علی کرد و حبیب الله دهمرده نمایندگان مردم خاش و سیستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست بر همکاری همه دستگاهها برای رفع مشکل خشکسالی، راه اندازی پایگاههای هلال احمر در مناطق مورد نیاز از جمله تفتان، واگذاری آمبولانس برای پایگاههای هلال احمر، راه اندازی پایگاه هوایی اسکل آباد و تعیین تکلیف نیروهای هلال احمر در سیستان و بلوچستان تاکید کردند.
به گزارش ایرنا خشکسالی حدود 20 ساله در سیستان و بلوچستان که امسال شدت آن محسوس تر است پیامدهای نامبارکی را در بخش های مختلف کشاورزی، آب، هوا، اشتغال، بهداشت و سایر بخش های این استان کویری به دنبال داشته است.
پدیده خشکسالی 2 دهه در سیستان و بلوچستان، خشکیدن تالاب بین المللی هامون در شمال و جازموریان در جنوب غرب استان، قطع آب رودخانه هیرمند، کاهش سفره های آب زیر زمینی، کمبود نزولات آسمانی، گرمای زیاد و تبخیر بیش از حد نرمال کشور این استان را با مشکلات زیادی در زمینه تامین آب آشامیدنی و کشاورزی رو به رو کرده است.
رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به منظور افتتاح طرح «پوشش نذر آب» در مناطق دچار خشکسالی سیستان و بلوچستان صبح امروز /یکشنبه/ وارد زاهدان مرکز این استان شد.
علی اصغر پیوندی در سفر یک روزه خود به سیستان و بلوچستان در نشست شورای ادارای استان شرکت و از روند بسته بندی اقلام معیشتی در انبار پایگاه امداد و نجات زاهدان بازدید خواهد کرد.
حضور در کاروان سلامت استان مازنداران مستقر در جون آباد زاهدان، بازدید از کاروان سلامت استان تهران در ایرندگان خاش و کاروان سلامت استان آذربایجان شرقی در کورین زاهدان و روستاهای هدف توزیع سبد معیشتی از دیگر برنامه های سفر یکروزه رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به سیستان و بلوچستان است.
7316**3042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.