دکتر مرضیه قاسمی روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مرکز درمان ناباروری مولود بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان به عنوان نخستین مرکز درمان زوج های نابارور در سیستان و بلوچستان با استقبال قابل توجهی مواجه شده است.
وی افزود: مولود مرکز جوانی است که با اعتماد و همراهی مردم سیستان و بلوچستان عملکرد قابل قبولی دارد به گونه ای که در درمان با روش IVF (تلقیح آزمایشگاهی) و IUI (تلقیح داخل رحمی) بر اساس استانداردهای تعریف شده کشوری و جهانی، نتایج مطلوب حاصل شده است.
وی در خصوص روش درمانی IUI بیان کرد: در این روش درمانی، در بانوانی که اختلال در تخمک گذاری دارند و یا آقایانی با ناباروری خفیف تا متوسط، با انجام درمان های دارویی تولید تخمک و اسپرم تقویت و سپس در زمان مناسب، اسپرم پس از فراوری در آزمایشگاه به رحم منتقل می شود.
رئیس مرکز ناباروری مولود بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان تصریح کرد: در روش IVF نیز با یک عمل سرپایی تخمک کشی انجام و در آزمایشگاه لقاح صورت می گیرد و در نهایت جنین به بدن مادر انتقال داده می شود.
دکتر قاسمی با بیان اینکه انجام روش های درمانی IVF  و IUI  برای زوج های فاقد فرزند در قالب بسته حمایت از زوج های نابارور در طرح تحول نظام سلامت، با هزینه ای 85 درصد کمتر از سایر افراد انجام می شود گفت: هزینه تمام شده در انجام این روش ها برای افرادی که در طرح حمایتی قرار نمی گیرند نیز به میزان قابل توجهی از هزینه سفر به استان های دیگر کشور به منظور انجام این اعمال کمتر است.
وی با اشاره به ویزیت ماهیانه هزار نفر در این مرکز توسط فوق تخصص نازایی و متخصص اورولوژی، تصریح کرد: علاوه بر انجام روش های IVF  و IUI، اعمال لاپاروسکوپی و هیسترسکوپی نیز در این مرکز انجام می شود.
رئیس مرکز ناباروری مولود بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان تاکید کرد: دستگاه های لاپاراسکوپی و هیسترسکوپی این مرکز از جمله پیشرفته ترین دستگاه هاست.
وی با بیان اینکه شمار موارد موفق باروری در این مرکز روز به روز در حال افزایش است افزود: افزایش بیش از پیش شمار موارد موفق و بهره گیری از بهترین تجهیزات و امکانات، افزایش نیروی انسانی متخصص در این مرکز و در نهایت تبدیل بخش ناباروری مولود به قطب درمان ناباروری جنوب شرق کشور از مهمترین اهداف دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی 2 کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارند.
3042**6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.