به گزارش ایرنا معصومه هادی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این طرح با هدف ایجاد خلاقیت و نوآوری، کسب مهارت های فردی و اجتماعی دانش آموزان، انس آنان با فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و پرورش قوه تفکر، لذت بخش کردن محیط یادگیری و استفاده از سبک های متنوع یادگیری با آموزش های غیرمستقیم در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: رویکرد اصلی این طرح بر همکاری و تعامل این نهاد برای گسترش کمی و کیفی خدمات آموزش غیرمستقیم از طریق انجام فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی با مدارس است.
وی تعداد کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سیستان و بلوچستان را 28 مرکز ثابت و سیار ذکر کرد و افزود: حدود 42 هزار عضو این کانون ها سالانه از 44 ویژه برنامه متنوع فرهنگی، هنری، ادبی، دینی و علمی این نهاد در استان بهره مند می شوند.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این استان با داشتن بیش از 600 هزار کودک و نوجوان به عنوان جوان ترین استان در این گروه سنی به تعداد زیادی از مراکز پرورش فکری نیاز دارد.
وی با بیان اینکه اگر به تعداد کنونی مراکز کانون پرورش فکری در سیستان و بلوچستان ساخته شود باز هم به میانگین کشوری نمی رسد افزود: ضروری است با کمک خیران سالانه 10 مرکز جدید کانون پرورش فکری در استان ساخته شود تا کودکان این دیار بتوانند از این ظرفیت برای رشد و پویایی خود استفاده کنند.
وی مهمترین رسالت کانون های پرورش فکری را توجه به کودک و نیازهای آنان ذکر کرد و اظهار داشت: کودکان و نوجوانان عضو این نهاد در سالهای اخیر با کمک مربیان توانمند خود توانسته اند در عرصه ملی و بین المللی خوش بدرخشند.
هادی با توجه به اهمیت کتاب در رشد فکر و اندیشه کودکان گفت: هر مرکز این نهاد به طور متوسط دارای 10 تا 30 هزار عنوان کتاب برای استفاده کودکان و نوجوانان است.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان راه اندازی 2 کتابخانه سیار در نقاط دور افتاده استان، افزایش 12 درصدی امانت دهی کتاب در سال 96 و برگزاری طرح اهدای کتاب به مسافران نوروزی را از جمله مهمترین برنامه های اجرا شده توسط این نهاد در حوزه گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی در استان ذکر کرد.
هادی گفت: سال گذشته برای نخستین بار در کشور شب های قصه و لالایی زمستان در سیستان و بلوچستان رقم خورد که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
وی با گرامیداشت بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی گفت: از آنجایی که رستم به عنوان یکی از مهمترین اسطوره های کتاب شاهنامه مایه افتخار مردم سیستان و بلوچستان است راه اندازی مرکز شاهنامه خوانی در این نهاد در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: بزدوی این مرکز پس از تجهیز لازم به بهره برداری می رسد تا کودکان این دیار با هویت و بزرگان تاثیر گذار خویش بیشتر آشنا شوند.
7316 **6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.