سرهنگ حمزه دهقان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این شهدای بزرگوار در 48 نقطه سیستان و بلوچستان به خاک سپرده شده اند.
وی افزود: بیشتر این شهدا جوان هستند که در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس همچون طلائیه، فاو، شلمچه و جزایر مجنون به شهادت رسیده اند.
وی ادامه داد: شهرستان های مهرستان، سیب و سوران و فنوج که تاکنون افتخار میزبان از شهدای گمنام را نداشته اند نیز متقاضی برای حضور این شهدای والا مقام هستند.
نماینده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در سیستان و بلوچستان گفت: انس و الفت مردم با شهدا، جریان سازی معنوی و ایجاد بستر مناسب برای گرامیداشت مقام شهدا و گسترش معارف دفاع مقدس از مهمترین برکات خاکسپاری شهدای گمنام در نقاط مختلف این استان است.
وی افزود: با گذشت سال ها از پایان دوران دفاع مقدس هنوز مردم مشتاقانه و باشکوه در مراسم تشییع شهدا حضور می یابند که علت این حضور انتقال نسل به نسل ارزش های دفاع مقدس است.
به گزارش ایرنا، جمعیت سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود 187 هزار و 502 کیلومترمربع (معادل 5/11 درصد مساحت کشور) بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال 95 با 19 شهرستان به افزون بر 2 میلیون و 775 هزارنفر شامل بیش از 704 هزار و 888 خانوار رسیده است.
این استان از 2 حوزه سیستان در شمال استان شامل شهرستان های زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز و بلوچستان در جنوب با شهرستان های خاش، ایرانشهر، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، چابهار و کنارک تشکیل شده است.
شهرستان های زاهدان و میرجاوه نیز در مرکز این استان واقع شده اند.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.