مهرداد جهاندیده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سامانه کارا از روز گذشته در دسترس قرار گرفته و متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغال روستایی و اشتغال فراگیر می ‌توانند به نشانی WWW.KARA.MCLS.GOV.IR مراجعه و مراحل نام نویسی خود را برای بهره ‌مندی از این تسهیلات دنبال کنند.
وی گفت: بانک مرکزی 200 هزار میلیارد ریال (20 هزار میلیارد تومان) برای اجرای برنامه اشتغال فراگیر در سراسر کشور اختصاص داده که سهم سیستان و بلوچستان در این مرحله پنج هزار و 300 میلیارد ریال (530 میلیارد تومان) است.
وی افزود: بر اساس این برنامه و با هدف ایجاد فرصت های شغلی پایدار، دولت طرح های اشتغالزای بخش های خصوصی و تعاونی را که در چارچوب رسته های منتخب برنامه اشتغال فراگیر باشند در قالب برنامه های مداخله ای اشتغال و اعطای تسهیلات بانکی مورد حمایت قرار می دهد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: شعب بانک های ملی، سپه، رفاه کارگران، ملت، صادرات، تجارت، توسعه تعاون و کشاورزی موسسات عامل پرداخت تسهیلات اشتغال فراگیر در استان هستند.
جهاندیده ادامه داد: همچنین بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر اختصاص 1.5 میلیارد دلار تسهیلات حمایتی برای رونق اشتغال در روستاهای کشور و ابلاغ آن از سوی دولت به استان ها، سیستان و بلوچستان با 5.46 ‌درصد بالاترین سهم را از این تسهیلات به خود اختصاص داده است‌.
وی با بیان اینکه در مرحله نخست تخصیص اعتبارات اشتغال روستایی، 2 هزار و 300 میلیارد ریال (230 میلیارد تومان) به سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است افزود: فرایند پرداخت این تسهیلات توسط بانک های توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی امید، پست بانک و بانک کشاورزی در استان انجام می شود.
وی تصریح کرد: سود این تسهیلات با نرخ چهار درصد برای مناطق روستایی و عشایری مرزی، با نرخ 6 درصد برای مناطق روستایی و عشایری غیر مرزی و نرخ 10 درصد برای تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مستقر در نواحی صنعتی و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت تعیین شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در رابطه با اجرای طرح کارورزی گفت: طرح کارورزی دانش آموختگان از تیرماه امسال همزمان با سراسر کشور آغاز شده که اجرای آن خلا انطباق میان تحصیلات دانش آموختگان با نیاز بازار کار را حل می‌ کند.
وی افزود: دانش آموختگان دانشگاهی و کسانی که دوره کارورزی را می گذرانند علاوه بر اینکه مهارت لازم برای ورود به بازار کار را به دست می ‌آورند، از کمک هزینه آموزشی بهره مند خواهند شد و تحت پوشش بیمه مسئولیت مدنی قرار می گیرند.
وی تصریح کرد: طول دوره کارورزی 6 تا 9 ماه است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود 187 هزار و 502 کیلومتر مربع (معادل 5/11 درصد مساحت کشور) و 19 شهرستان و بیش از 2 میلیون و 800 هزار نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود.
3042**6081 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: حیدر سرایانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.