مهدی حسینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از آنجایی که بیماری هاری قابل انتقال بین انسان و دام است دامپزشکی وظیفه آموزش، ترویج، آگاه سازی دامداران و بهره برداران، مراقبت از بیماری هاری در دام های اهلی و واکسیناسیون دام های منطقه را برعهده دارد.
وی با بیان اینکه انجام واکسیناسیون هاری در سیستان و بلوچستان امسال نسبت به پارسال رشد افزون بر 2 برابری داشته است گفت: با توجه به حساسیت بیماری هاری در این مدت علاوه بر واکسیناسیون دام ها توسط اداره دامپزشکی این استان برنامه های واکسیناسیون هاری توسط بخش های خصوصی نیز انجام شده است.
وی بیان کرد: پیشگیری از هاری به عنوان بیماری مشترک بین انسان و حیوان از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا به عنوان یک بیماری کشنده در بزاق حیوان پنهان شده و معمولا توسط گازگرفتن حیوان آلوده به فرد سالم منتقل می شود.
وی اجرای برنامه های آموزشی- ترویجی، طراحی و اجرای برنامه مراقبت از بیماری، نظارت بر دفن بهداشتی دام های مشکوک و گزارش به موقع موارد مشکوک دامی به ادارات را از جمله اقدامات اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان به منظور کنترل و نظارت بر بیماری هاری در منطقه ذکر کرد.
به گفته معاون بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی زابل از ابتدای امسال تاکنون افزون بر هزار و 201 نفر حیوان گزیدگی توسط سگ های ولگرد در منطقه سیستان رخ داده است.
جواد اکبری زاده اظهار داشت: هفت نفر از ابتدای امسال تاکنون بر اثر ابتلا به بیماری هاری در شهرهای شمالی استان سیستان و بلوچستان فوت کرده اند.
به گزارش ایرنا سیستان با پنج شهرستان زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده است.
7316**3213 خبرنگار: عصمت جهانی **انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.