به گزارش ایرنا در این نامه که نسخه ای از آن روز شنبه به ایرنا نمابر شده آمده است: رئیس جمهوری اسلامی ایران شما در سال 1392 با انتخابی مدبرانه و عقلانی برای جوان ترین و پهناور ترین استان کشور؛ چهره ای شجاع، ثابت قدم و سازنده را به عنوان نماینده عالی دولت انتخاب کردید که موجب ایجاد رنسانس حوزه زنان در سیستان و بلوچستان شد.
در بخش دیگری از این نامه آمده است: هاشمی با کمک به احیای نقش زنان در مشارکت های سیاسی و اجتماعی؛ موجب شکسته شدن سقف های شیشه ای در سیستان و بلوچستان شد که زنان را محدود کرده بود.
در بخش دیگری از نامه آمده است: برای انقلابی که استاندار با حضور زنان سیستان و بلوچستان ایجاد کرد گواه ها فراوانند، ما جمعی از فعالان این استان خواستار ابقای استانداری هستیم که بودنش در سیستان و بلوچستان به زنان این منطقه جرات و جسارت بودن را داده است.
در بخش دیگری از این نامه آمده است: رئیس جمهوری وقتی نگاهی به عملکرد علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در حوزه بانوان می اندازیم که از 6 آذر 1392 سکان یکی از محروم ترین و مردسالارترین استان های کشور را به دست گرفت و می بینیم تصمیم های راهبردی وی سبب شد جایگاه این استان به سرعت در نگاه مردم کشور تغییر کرده و از صدر خبرهای منفی به استانی پیش رو در توسعه انسانی تبدیل شود.
در ادامه این نامه آمده است: انتصاب یک زن به عنوان معاون توسعه منابع انسانی استانداری یکی از این اقدامات بود که توانست هاشمی را متفاوت کند که تنها معاون زن استاندار کشور را منصوب کرد؛ اما هاشمی این راه را با انتصاب یک زن دیگر به عنوان فرماندار منطقه ای که در فروردین 1394 یک گروه تروریستی بزرگ در آنجا ردزنی و شناسایی شد ادامه داد.
در بخش دیگری از این پیام آمده است: حمیرا ریگی فرماندار شهرستان قصرقند مدیریت اجرایی منطقه ای را در دست گرفت که اساسا صعب العبور و توسعه نیافته محسوب می شد و هنوز ساختمان های اداری در آن شکل نگرفته بود و امروز با مدیریت شایسته استاندار و انتصاب شجاعانه اش نسیم توسعه در آن منطقه وزیدن گرفته است.
در ادامه این پیام آمده است: اما این همه ماجرا نیست استاندار سیستان و بلوچستان یک زن دیگر را هم به عنوان فرماندار شهرستان هامون برگزید تا فضای مردانه سیستان را هم بشکند، جدای از اینکه ناظر عالی گمرکات سیستان و بلوچستان را نیز یک زن انتخاب کرد، علاوه بر این بخشدار بخش مرکزی میرجاوه که یک منطقه مرزی خاص است و یک بخشداری دیگر در سراوان به زنان سپرده شد .
در بخش دیگری از نامه آمده است: مدیرانی در آموزش و پرورش و بنیاد شهید نیز در سیستان و بلوچستان از زنان انتخاب شدند.
در این نامه آمده است: این ها فقط نمونه هایی از فعالیت های هاشمی در سیستان و بلوچستان است، از شما می خواهیم با ابقای وی، در امتداد مسیر سازندگی و امید را از بانوان این استان نگیرید.
3042**3213خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: اکبر نوری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.