نیره پورملائی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس آیین نامه ریزگرد یکی از وظایف محیط زیست با مشارکت سازمان هواشناسی ایجاد و توسعه ایستگاههای پایش کیفیت هواست.
وی افزود: هم اینک فقط سه ایستگاه پایش کیفیت هوا در کل استان در مناطق زاهدان، حوزه سیستان و چابهار وجود دارد که ایستگاه شمال سیستان و بلوچستان با توجه به وزش بادهای 120 روزه و گرد و خاک حاکم مهمترین آنها محسوب می شود.
وی گفت: کیفیت هوا در این ایستگاهها بر اساس 6 شاخص تخصصی مورد سنجش قرار می گیرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با توجه به وسعت و پراکندگی زیاد و وجود گرد و غبار حاکم بر استان باید شمار ایستگاههای پایش افزایش پیدا کند.
پورملائی افزود: به عنوان نمونه در منطقه سیستان واقع در شمال سیستان و بلوچستان با وسعت و شرایط آب و هوایی خاص (وزش بادهای 120 روزه) فقط یک ایستگاه پایش کیفیت هوا در تخت عدالت وجود دارد و دیگر ایستگاهی در سایر حوزه های این منطقه نداریم.
وی گفت: ضروریست اعتبارات موردنیاز برای ایجاد ایستگاههای جدید پایش کیفیت هوا در سیستان و بلوچستان تامین شود.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود 187 هزار و 502 کیلومتر مربع (معادل 5/11 درصد مساحت کشور) و 19 شهرستان و 2 میلیون و 775 هزار و 14 نفر جمعیت، پهناورترین استان کشور محسوب می شود که امکان دارد همزمان چندین پدیده از جمله طوفان و خشکسالی در شمال و بارندگی و سیل در مرکز و جنوب استان را داشته باشد.
3042** 6081 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: حیدر سرایانی
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.