علی اوسط هاشمی روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با تقدیر از حضور شایسته و در خور توجه مردم استان در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی اظهار داشت: هیچ فاصله ای بین مردم مرزنشین در نقطه صفر مرزی سیستان و بلوچستان با مردم مرکز نشین کشور از نظر نوع اهمیت به انتخابات نمی توان پیدا کرد.
وی افزود: حضور و مشارکت 75،41 درصدی واجدان شرایط رای دادن در سیستان و بلوچستان در انتخابات 29 اردیبهشت که دکتر روحانی با 73،06 درصد بیشترین آرای مردمی را به خود اختصاص داد، نشان از عشق و علاقه مردم به نظام اسلامی و دولت است.
وی ادامه داد: در پایتخت کشور اگر 70 درصد مردم به روحانی رای دادند اما در سیستان و بلوچستان بیش از 73 درصد، این میزان مشارکت از نظر سیاسی یک برند محسوب می شود.
وی بیان کرد: حضور حداکثری مردم در این دوره از انتخابات نمایشی از بلوغ، آگاهی و زمان اندیشی مردم را می رساند که این میزان مشارکت حیرت و تعجب همگان را بر انگیخت.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: البته بعضی ها درصدد هستند که به حضور ارزشمند، برکت زا و سرمایه آور مردم خدشه وارد کنند و به بهانه های مختلف هنوز خود را بر موضع رقابت می بینند.
هاشمی اظهار داشت: سیستم و نظام انتخاباتی کشور را باید بپذیریم و این بدان معنا نیست که همه کارها درست باشد.
وی ادامه داد: ممکن است در برخی مسائل خطاهایی وجود داشته باشد اما زمینه برای بازدارندگی وجود دارد.
وی اضافه کرد: برخی افراد در انتخابات شورای اسلامی شهر تهران تشکیک و شائبه ایجاد کردند اما در بازشماری آرا خلاف ادعایشان اثبات شد.
وی افزود: جایی که می توان اطمینان را به درستی برجسته تر نمایان کرد از آن ابا و واهمه نداریم.
وی گفت: زمانی باید نگران باشیم که کارمان آلوده به منویات شخصی باشد ولی وقتی به ارزش رای مردم و تولید سرمایه مزین است جای هیچ نگرانی وجود ندارد.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: برخی افراد به دنبال این بودند که انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را با توهم زیر سوال ببرند.
هاشمی اظهار داشت: شورای نگهبان با مواضع خاص خودش اعلام کرد که انتخابات از سلامت برخوردار است.
وی ادامه داد: خرده تخلف ها امری بدیهی بوده که ممکن است در نتیجه بی اثر ولی قابل پیگیری باشد.
وی افزود: در جمهوری اسلامی ایران آنچه که در میان افکار عمومی نهادینه شده حق انتخاب و تغییر به روش نرم با اعمال اراده و اختیار است.
وی بیان کرد: در نظام جمهوری اسلامی تا کنون چندین انتخابات برگزار شده که مرجعیت برگزاری از نظر ساختاری و سازمانی در اشکال مختلف با هیات های اجرایی، اعضای شعب اخذ رای، اعضای هیات نظارت، بازرسی و استقرار نماینده نامزدها با ترکیب متنوعی از افکار و آرا مختلف با معتمدان و مردم بوده است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: این ترکیب بهترین راه برای ارتقای سلامت و صیانت از آرا و مکانیزم برگرفته از اختیار مردم است که راه را برای هر گونه دخل و تصرف دشوار و پرهزینه می کند و به یک معنا سلامت انتخابات را ضامن می شود.
هاشمی اظهار داشت: البته نحوه عنایت و دقت در آرایش این افراد در هیات ها و شعب اخذ رای بسیار حائز اهمیت است که برآمده از افکار مردم و به نوعی این ترکیب بیانگر انتخاب ملت باشد و رنگ و نمایی صرف حکومتی نداشته باشد.
وی تاکید کرد: مردم چون عناصر حکومتی را انتخاب می کنند پس باید گفت مردم صاحب اختیار هستند و در اینجا دولت و حکومت مصداق تدارکات چی انتخابات و جمع آوری آرا را دارند.
وی افزود: برگزار کننده اصلی انتخابات خود ملت محسوب می شوند که با این روند اجرا، شائبه کمتری در انتخابات به وجود می آید.
وی بیان کرد: البته نوع نگرش دشمنان و تهدیدات استکبار نسبت به فضای حاکم بر کشور برای عبور یا صیانت از فضا نیز در انتخابات موثر است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: به عنوان مثال فضای انتخابات ریاست جمهوری را در سال ۹۲ داشتیم که برای عبور از فضای حاکم انسجام ملی شکل گرفت.
هاشمی اظهار داشت: در این دوره از انتخابات مردم با تکیه بر آگاهی که به آن رسیده بودند صیانت از فضای فعلی را با مشارکت ارزشمندی در انتخابات رقم زدند.
وی بیان کرد: زمانی انتخابات می تواند زیر سوال برود که نشانه هایی از آزادی و فرصت برابر برای نامزدها در آن کم رنگ باشد.
وی تاکید کرد: وقتی فضای رقابت قابل قبول و صدا وسیما متعلق به همه جریان ها و انسدادی برای دسترسی مردم به شبکه های اجتماعی، مجازی و اطلاعات در مسیر ارتقای شناخت وجود نداشته باشد خود اینها نشانه هایی از آزادی و سلامت انتخابات برای مردم است.
وی افزود: رفتار و منش دولت و حکومت باید حکایت از تکریم به حق رای مردم باشد و این شائبه را به دنبال نداشته باشد که فلان نهاد، ارگان یا سازمان با استفاده از همه امکاناتش از یک نامزد خاص حمایت می کند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بنابراین وقتی همه ارکان حکومت از فضای انتخابات بدور باشند و رفتار خود را به حق انتخاب ملت تنظیم کنند انتخابات هیچ شائبه ای را به دنبال نخواهد داشت.
هاشمی اظهار داشت: هر جا مردم احساس کنند که علائم و نشانه ها به شکل جدی به سمت حمایت از یک نامزد خاص متمرکز شده به همان میزان با اراده و با قدرت وارد صحنه می شوند.
وی افزود: جنس انتخابات وقتی کاملا مردمی باشد یک فضایی دارد و اگر نشانی از رقابت بخشی ازلایه های حکومت با ملت باشد فضای دیگری را ایجاد می کند.
وی ادامه داد: این فضا ها خود محرک و تحریک کننده حضور کثیر مردم در پای صندوق های رای می شود.
وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها تاکید فرمودند که مانند همه شهروندان و انتخاب کنندگان فقط یک رای دارند و رای ایشان بر کسی آشکار نیست.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با تاکید مکرر رهبر معظم انقلاب براین نوع نگاه به انتخابات و صیانت از حق الناس نتیجه می گیریم که برای ایشان سرمایه ساز شدن انتخابات اهمیت دارد تا اینکه چه کسی بر کرسی ریاست جمهوری بنشیند.
3213**6081 خبرنگار: اکبر نوری ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.