هوشنگ ناظری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در مجموع 85 نفر نامزد حضور در انتخابات شورای شهر زابل بودند که با انصراف 25 نفر، 60 نامزد در عرصه رقابت انتخاباتی روز گذشته باقی ماندند.
وی افزود: بر اساس شمارش آرا مهدی سارانی نام پدر صفر با 9 هزار و 416 رای، سیدعباس فاطمی نام پدر سید علی آقا با هشت هزار و 200 رای، احمد میر نام پدر غلامحیدر با هشت هزار و 16 رای، شهلا رضوانی نام پدر عباس با هفت هزار و 561 رای، مهدی سرگلزائی نام پدر عباسعلی با هفت هزار و 497 رای، مریم بزی نام پدر سلطانعلی با 6 هزار و 965 و گلزار سرگلزائی نام پدر محمد با 6 هزار و 890 رای به عنوان اعضای اصلی شورای شهر زابل انتخاب شدند.
وی گفت: علیرضا دهمرده نام پدر حسین با 6 هزار و 544 رای، زهرا هرمزی نام پدر حسین با 6 هزار و 455 رای، رسول صفرزائی نام پدر زمان خان با 6 هزار و 207 رای، فاطمه اتحادی نام پدر گل حسین با 6 هزار و 134 رای و احمد میر نام پدر عباس با 6 هزار و 127 رای به عنوان اعضای علی البدل شورای شهر زابل انتخاب شدند.
فرماندار زابل اظهار داشت: افزون به سه هزار نفر به عنوان اعضای هیات اجرایی، نظارت، بازرسی و تامین کننده امنیت در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در این شهرستان مسئولیت برگزاری انتخابات را برعهده داشتند.
ناظری افزود: آرای مردم در 29 اردیبهشت در 109 شعبه اخذ رای شهری، روستایی و سیار در شهرستان زابل جمع آوری شد.
رای گیری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با سراسر کشور 29 اردیبهشت در تمام شهرستان های سیستان و بلوچستان برگزار شد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با 19 شهرستان زاهدان، زابل، زهک، هامون، هیرمند، نیمروز، خاش، ایرانشهر، سراوان، نیکشهر، میرجاوه، قصرقند، فنوج، مهرستان، سیب و سوران، دلگان، سرباز، کنارک و چابهار پهناورترین استان کشور محسوب می شود که با کشور افغانستان و پاکستان هم مرز است.
7313**3042**3213 خبرنگاران: حامد غلامی و محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: اکبر نوری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.