به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، علی اوسط هاشمی در کارگروه ساماندهی مبادلات مرزی استان اظهار داشت: این که فردی از مرکز مجوز احداث پایانه در استان می گیرد برای من پذیرفتنی نیست، نباید محدودیت ایجاد کرد تا سرمایه گذار مقیم استان که دنبال اشتغال و ایجاد پایانه در استان است نتواند مجوز بگیرد.
وی ضمن ابراز گلایه از وضعیت فعلی دبیرخانه کارگروه ساماندهی مبادلات مرزی بر تشکیل منظم نشست ها و پویایی بیشتر دبیرخانه با ارائه طرح و برنامه در سال جاری و تصمیم سازی و هدف گذاری تاکید کرد.
وی جهش در سطح مبادلات تجاری از طریق پایانه های رسمی در استان را خواستارشد و گفت: دستگاه های متولی موظف هستند در راستای اهداف عمل کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان یکی از افتخارات دولت را افزایش میزان صادرات و تامین منابع مالی واردات از محل صادرات عنوان و تصریح کرد: میزان درآمد مالیاتی بیش از آنچه که در بودجه پیش بینی شده حاصل شد که این تحولات مثبت نتیجه برنامه ریزی صحیح در این بخش است.
وی خواستار رسیدگی فوری به وضعیت تحویل سوخت به کامیونهای استان شد و افزود: در صورتی که تقاضا برای دریافت سوخت بیش از ظرفیت جایگاه است باید نسبت به تقویت جایگاه عرضه اقدام شود تا با ترافیک و حجم وسیعی از انباشت وسائط نقلیه مواجه نباشیم و مردم دچار زحمت و سختی نشوند.
هاشمی ادامه داد: تجار و بازرگانان نباید گرفتار چنین مسائل و مشکلاتی باشند البته انعطاف تا جایی که تعبیر به سوء استفاده نشود اشکالی ندارد ولی با آسیب شناسی روشهای روان باید تعریف شود.
وی افزود: قانون تعریف شده باید اجرا شود نه اینکه با ایجاد موانع برای مردم اسباب زحمت ایجاد کرد.
وی گفت: رانندگان کامیونهای حامل بار ترانزیتی که با شرایط سخت و طاقت فرسای طوفان گرد و خاک و گرمای50 درجه در مسیر رانندگی می کند نباید با چنین دغدغه هایی مواجه باشند و در این زمینه بازنگری جدی لازم است.
به گزارش ایرنا با توجه به گستردگی سیستان و بلوچستان هم اینک 16 منطقه گمرکی در مجاورت مرزهای این استان با افغانستان و پاکستان فعال است.
7316** 6081 دریافت کننده: عصمت جهانی ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.