مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور در سفر به سیستان و بلوچستان از روند ساخت راه آهن چجابهار-زاهدان بازدید کرد.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور گفت: راه‌آهن چابهار - زاهدان ماهانه به ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب در خصوص برداشت اعتبار از صندوق توسعه ملی برای این پروژه منابع مالی سازمان برنامه بودجه و دولت به درستی برنامه ریزی شده است.

به گزارش جماران، خیر الله خادمی روز سه‌شنبه در حاشیه سفر معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور به سیستان و بلوچستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اقدامات مناسبی در حوزه توسعه زیرساخت‌های این استان در حال انجام است که راه آهن چابهار - زاهدان و توسعه سواحل مکران از مهمترین این پروژه‌هاست.

وی ادامه داد: کریدور ریلی شمال به جنوب شرق کشور در چهار بخش عملیاتی از ایستگاه یونسی در استان خراسان رضوی تا چابهار در سیستان و بلوچستان که حدود هزار و ۵۰۰ کیلومتر بوده در حال انجام است.

معاون وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: طرح کریدور ریلی شمال به جنوب شرق کشور با هدف اتصال کشورهای آسیای میانه به آب‌های جنوب کشور و توسعه همه جانبه سیستان و بلوچستان دنبال می‌شود.

وی تصریح کرد: در مرحله اول این طرح بزرگ اتصال چابهار به شبکه ریلی را داریم که حد فاصل چابهار به زاهدان به طول ۶۳۵ کیلومتر مسیر مستقیم که با خطوط فرعی ۷۳۰ کیلومتر بوده که با پیشرفت فیزیکی حدود ۴۳ درصد در کل پروژه و زیرسازی حدود ۶۰ درصد در حال عملیات اجرایی است.

خادمی گفت: امروز تصمیماتی گرفته شد تا بتوان ریل‌گذاری این مسیر را در چهار جبهه شروع کنیم تا بتوانیم به برنامه زمان‌بندی که تنظیم شده برسانیم.

وی افزود: راه‌آهن چابهار - زاهدان ماهانه به ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب در خصوص برداشت اعتبار از صندوق توسعه ملی برای این پروژه منابع مالی سازمان برنامه بودجه و دولت به درستی برنامه ریزی شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص جاده‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان نیز اظهارداشت: در تمام محورهای مواصلاتی این استان بحث چهار خطه کردن و احداث بزرگراه انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: ایجاد بزرگراه در مسیر زاهدان به سمت خاش، خاش به سمت ایرانشهر، نیکشهر و چابهار در حال انجام است و همچنین کار چهار خطه کردن در پنج نقطه این مناطق انجام می‌شود.

خادمی افزود: تسریع روند بزرگراهی از سیستان و بلوچستان به سمت خراسان جنوبی و همچنین زاهدان- بم و زاهدان - زابل در حال انجام است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.