ایوب کرد در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در ۱۱ ماهه سال جاری از پایانه‌های مرزی استان سیستان و بلوچستان یک میلیون و ۹۸۷ هزار و ۱۴۹ تن کالا صادر شده است.

وی سیمان، گاز مایع، هیدروکربن و میلگرد را عمده کالاهای صادر شده در ۱۱ ماهه سال جاری از طریق پایانه‌های مرزی میلک و میرجاوه عنوان کرد و افزود: صادرات این مدت از پایانه مرزی استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته با یک میلیون و ۵۶۳ هزار و ۶۷۶ تن رشد ۲۷ درصدی را نشان می‌دهد.

وی افزود: پایانه مرزی میرجاوه با یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۸۹۶ تن کالا و رشد ۸۰ درصدی، پیشتاز در صادرات کالا این مدت در سیستان و بلوچستان بوده است.
 

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۱۲۹ هزار و ۳۱۹ تن کالا نیز در این مدت از طریق پایانه مرزی میرجاوه وارد استان شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.

کرد ترددهای مسافری ثبت شده در پایانه‌های مرزی سیستان و بلوچستان را ۸۵۳ هزار و ۶۲۱ مسافر عنوان کرد و افزود: این ترددها نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۶۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر، رشد ۳۹ درصدی نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه طرح مسائلی نظیر توسعه تجارت منطقه‌ای و بین المللی بدون توجه به مقوله حمل و نقل و ترانزیت عملاً بی ثمر خواهد بود، تصریح کرد: اصلی ترین قابلیت توسعه سیستان و بلوچستان به دلیل برخورداری از شرایط ممتاز ژئوپولتیک و استقرار در کنار آب‌های آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز، تجارت خارجی، ترانزیت و حمل و نقل است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان در پایان افزود: در این راستا رویکرد این اداره کل در حوزه پایانه‌های مرزی با توجه به نتایج ارزشمند صادرات و تجارت در کسب درآمد ارزی، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و افزایش نفوذ منطقه‌ای کشورمان، توسعه و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای گسترش فعالیت‌های اقتصادی و حمل و نقل برنامه ریزی شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1375865
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.