سید مهدی طباطبایی در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا در دنیا قوانین و مقررات بهداشت بین الملل (IHR) در پایانه‌های مرزی قانونی سیستان و بلوچستان و به خصوص پایانه مرزی میرجاوه با دقت اجرا و پایش می‌شود و پاسداران خط مقدم جبهه سلامت در نقطه صفر مرزی به صورت شبانه روزی از مرزها مراقبت می‌کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: از همین رو از ۹ اسفند ماه تاکنون برای بیش از ۳ هزار مسافر پاکستانی قبل از خروج از مرز، گواهی سلامت صادر شده است و تمامی آنها مورد غربالگری و کنترل بیماری کرونا قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به این موضوع که بررسی‌های اپیدمیولوژیک و ارائه به موقع و شفاف اطلاعات بهداشتی از مسئولیت‌های متقابل کشورهاست که به سلامت جامعه جهانی کمک می‌کند، ادامه داد: عملکرد جمهوری اسلامی ایران در رعایت اصول و قواعد بین الملل و همکاری سازنده با سازمان‌های بهداشتی دنیا همواره مورد تأیید و تمجید بوده است.

طباطبایی با اشاره به اینکه تمامی زائرین و مسافرین پاکستانی که قصد ورود به کشورشان را دارند در نقطه صفر مرزی از نظر بیماری کرونا، غربالگری و کنترل می‌شوند، تصریح کرد: اگر مورد علامت داری مشاهده شود با توجه به برنامه ریزی انجام شده اقدامات کنترلی انجام و در بیمارستان «داراشفاء» میرجاوه نیز پیش بینی بستری موارد احتمالی شده است.

وی با اشاره به این موضوع که وظیفه تیم‌های سلامت، مرزبانی از سلامت جمهوری اسلامی ایران است، گفت: در تمامی ایام سال پست مراقبت مرزی میرجاوه فعال است و در ایام اربعین که بیش از ۱۰۰ هزار نفر زائر از مرز پاکستان وارد ایران شدند نیز تمامی آنها مورد غربالگری قرار گرفتند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1372295
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.