روح الله سرگزی روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همزمان با بارندگی‌های ۲۰ تا ۲۲ دی در سیستان و بلوچستان بویژه نیمه جنوبی استان آب آشامیدنی ۳۶۹ روستا قطع شده بود که با تلاش تیم‌های شرکت آب و فاضلاب روستایی شبکه آب ۳۴۲  روستا بازسازی و آبرسانی به شبکه مجددا برقرار شد.

وی گفت: بر اساس برآوردهای اولیه خسارت سیلاب اخیر به بخش های مختلف زیربنایی، کشاورزی، مسکونی، راهها و شبکه های آبرسانی، برقرسانی، مخابرات و غیره تاکنون هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

معاون دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک تمام مسیرهای ارتباطی روستاهای سیل زده استان باز است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

سرگزی بیان کرد: تاکنون بیش از چهار هزار تن مواد غذایی و امدادی بین سیل زدگان سیستان و بلوچستان توزیع شده و این روند همچنان با تلاش دستگاههای امدادی و گروه های جهادی ادامه دارد.

وی گفت: سیل اخیر بیشترین خسارت را به بخش راه، مسکن و کشاورزی سیستان و بلوچستان وارد کرده است.

وی افزود: در مجموع  حجم آب در سیلاب سیستان و بلوچستان سه و نیم برابر سیلاب استان گلستان بوده و در نقاطی از استان شدت بارندگی بسیار بالا بوده به طوریکه در زرآباد میزان بارندگی بیش از ۱۲ هزار مترمکعب بوده است.

سامانه بارشی سیل‌آسایی که استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داد وضعیت سیستان و بلوچستان را بسیار بدتر از دو استان دیگر کرد.

همزمان با بارندگی‌های ۲۰ تا ۲۲ دی در سیستان و بلوچستان و جاری شدن سیلاب راه ارتباطی ۸۹۰ روستای این استان قطع شده بود.

این بارندگی ها ۱۴ شهرستان استان را درگیری سیلاب کرده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.