علی زینی‌وند روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۳۵.۵۸ درصد داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت شده اند.

وی به تفکیک حوزه های انتخاباتی سیستان و بلوچستان گفت: از ۱۳۵ داوطلب حوزه زاهدان ۴۹ نفر تایید صلاحیت شدند، در حوزه سیستان(زابل) از ۳۹ داوطلب ۱۸ نفر، در حوزه خاش از ۴۳ داوطلب پنج نفر، در حوزه سراوان از ۴۲ داوطلب ۱۱ نفر، در حوزه ایرانشهر از ۴۶ داوطلب ۱۱ نفر  و در حوزه چابهار از ۵۵ داوطلب ۲۲ نفر تایید صلاحیت شده اند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۳۶۰ داوطلب برای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه انتخابیه این استان شامل زاهدان، زابل، خاش، سراوان، ایرانشهر و چابهار ثبت نام کرده بودند.

وی تصریح کرد: از مجموع ۳۶۰ نفر ۲۲ نفر قبل از رسیدگی در هیات های اجرایی انصراف دادند، ۲ نفر رد صلاحیت و ۳۳۵ نفر از سوی هیات اجرایی تایید صلاحیت شدند.

زینی‌وند گفت: در مرحله قبل از رسیدگی به صلاحیت از سوی هیات نظارت ۱۱ نفر انصراف داده و یک نفر (نماینده محترم ایرانشهر) فوت کرده است.

وی اظهار داشت: در مرحله نخست تایید صلاحیت از سوی هیات نظارت ۶۵ نفر از داوطلبان سیستان و بلوچستان تایید صلاحیت شدند.

 معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: در مرحله دوم تایید صلاحیت ها که توسط شورای نگهبان انجام شد ۵۶ داوطلب جدید تایید صلاحیت و پنج نفر از تایید صلاحیت های دوره قبل رد صلاحیت شدند.

وی به تحصیلات داوطلبان تایید صلاحیت شده اشاره کرد و افزود: کارشناسی ارشد ۹۰ داوطلب، دکتری ۲۲ داوطلب، کارشناسی سه داوطلب و حوزوی یک داوطلب است.

زینی‌وند ادامه داد: ترتیب سنی ۳۰ تا ۳۵ سال با ۲۴.۱۴ درصد بیشترین داوطلب، ۴۶ تا ۵۰ سال ۲۲.۴۱ درصد، ۳۶ تا ۴۰ سال ۱۸.۸۷ درصد،۵۱ تا ۵۵ سال ۱۶.۳۸ درصد، ۵۶ تا ۶۰ سال ۳.۴۵ درصد، ۶۱ تا ۶۸ سال ۳.۴۵ درصد است. 

وی تصریح کرد: ۸۸.۸ درصد معادل ۱۰۳ نفر ازداوطلبان را مرد و ۱۱.۲ درصد معادل ۱۳ نفر را بانوان تشکیل می دهند.

 معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: افرادی که در مرحله قبل تایید صلاحیت و در این مرحله از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شده اند فرصت دارند از ۱۲ تا ۱۴ بهمن اعتراض خود را اعلام کنند.

وی خاطر نشان کرد: ۲۲ بهمن لیست نهایی داوطلبان اعلام، ۲۳ بهمن هیات های اجرایی مراکز استان ها اسامی تایید شدگان را آگهی و منتشر می کنند، ۲۴ بهمن تبلیغات به صورت رسمی آغاز و تا ۳۰ بهمن ادامه دارد، یکم اسفند تبلیغات ممنوع و ۲ اسفند روز رای گیری است. 

زینی‌وند به حضور پررنگ مردم در صحنه انتخابات اشاره کرد و افزود: با توجه به حساسیت زمان فعلی و تهدیدات و مسایلی که مردم خود به آن واقف هستند حضور حداکثری در صحنه انتخابات بسیار مهم است.

وی ادامه داد: شاید برخی افراد از وضع معیشتی یا رد صلاحیت شدگان دلخوری هایی داشته باشند اما نباید از اصل مهم و سرنوشت ساز انتخابات غافل شد و انتخابات پیش رو به سبب ارزش و اعتبار ملی باید پر شورتر از همیشه برگزار شود.

 معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: همه اقدامات لازم برای برگزاری انتخاباتی با شکوه و پر شور در این استان در حال انجام است.

وی با اشاره به پیش بینی هزار و ۶۸۹ شعبه اخذ رای برای  حوزه های انتخابیه سیستان و بلوچستان گفت: این تعداد شعب اخذ رای نسبت به هزار و ۵۶۸ شعبه اخذ رای دوره قبل از رشد ۱۰ درصدی برخوردار است.

زینی‌وند خاطر نشان کرد: امسال رای گیری با استفاده از دستگاه های مکانیزه احراز هویت انجام می شود و فرآیند رای گیری و احراز هویت کاملا الکترونیکی است.

وی گفت: رای دهندگان عزیز در روز رای گیری حتما با در دست داشتن شناسنامه و کارت ملی به شعب اخذ رای مراجعه کنند.

 معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: افرادی که کارت ملی‌شان در دسترس نیست و یا کارت ملی آنان در دفاتر ثبت احوال در حال تعویض است با ارائه شماره ملی و یا رسید ثبت احوال می تواند نسبت به رای گیری اقدام کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.