محمدرضا مظلومی در جلسه تودیع و معارفه مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان اظهار داشت: با توجه به گسترش شبکه گازرسانی در استان، توسعه و بهرهبرداری از جایگاههای سیانجی، بهترین گزینه برای جایگزینی فرآوردههای نفتی مایع است.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان بدلیل دوری از مبادی تامین سوخت، تاثیر شرایط جوی، مشکلات حمل و نقل، ذخیرهسازی و توزیع فرآوردههای نفتی، وسعت استان، مرزی بودن و وجود پدیده قاچاق سوخت، شرایط ویژهای نسبت به سایر استانهای کشور دارد.
مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، اجرای طرح کدینگ در بخش توزیع بنزین در سیستان و بلوچستان و طرح پیمایش در بخش نفتگاز کشور را از جمله برنامههای انجام شده در راستای کنترل توزیع فرآوردههای نفتی عنوان کرد و افزود: اجرای طرح پیمایش در سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط منطقه، نیاز به برنامهریزی بیشتری دارد.
وی تکریم نیروی انسانی سازمان، اعمال کنترلهای لازم بر توزیع فرآوردههای نفتی و توسعه نظارت الکترونیکی، توجه ویژه به رعایت اصول ایمنی در تاسیسات، تعامل با سازمان های مردم نهاد و مصرفکنندگان و سازمانهای متولی، تعامل با استاندار و دستگاههای اداری استان و توجه به بخش حمل و نقل و مجاری عرضه را بخشی از وظایف مدیر منطقه برشمرد.
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم با اشاره به افزایش قاچاق سوخت و منشاء غیر استانی آن گفت: کنترل و نظارت بر توزیع سوخت در سایر استانها باید به صورت جدی انجام تا از انتقال آن به صورت قاچاق به استانهای مرزی بویژه سیستان و بلوچستان جلوگیری شود.
ماندانا زنگنه با تاکید بر افزایش مصرف گاز مایع در سیستان و بلوچستان گفت: نیاز استان به استفاده از گازمایع و فرهنگ مصرف آن تغییر کرده زیرا از یک سو سیستان و بلوچستان در حال رشد است و این رشد در زمینههای مختلف از جمله رشد جمعیت باعث افزایش مصرف انرژی و سوخت شده و از سوی دیگر تغییر الگوی مصرف و استفاده خانوارها از گاز مایع بجای نفت سفید، منجر به افزایش مصرف گازمایع شده است.
وی همچنین بر توسعه جایگاهای سیانجی، تسهیل صادرات و توسعه خرده فروشی و تسریع در اجرای طرح گازرسانی تاکید کرد.
مدیر جدید شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان نیز در این مراسم، تامین سوخت مردم را از دغدغههای اصلی خود برشمرد و اظهار داشت: مردم هیچ نگرانی در خصوص تامین سوخت نخواهند داشت.
محسن وزارتی، تامین و توزیع سوخت مورد نیاز مردم را هدف اصلی منطقه و کسب رضایت مردم و ارائه خدمات مطلوب را از وظایف اصلی خود بیان کرد.
مدیر سابق منطقه نفتی زاهدان نیز با بیان بخشی از خدمات انجام شده گفت: اجرای طرح کدینگ کارت سوخت و شناسایی و جلوگیری از سوختگیری بیش از۳۶۰ هزار کارت مهاجر در جایگاههای منطقه و استفاده از زیرساخت بانکی جهت توزیع نفت سفید و گاز مایع از جمله اقدامات انجام شده در این مدت در منطقه بوده است.
غلام محمد احمدی با تاکید بر نیاز منطقه به احداث جایگاه های سیانجی افزود: نیاز به توسعه مجاری عرضه و سیانجی باعث شد تا واگذاری مجوز احداث چهار جایگاه ۲ منظوره سیانجی و فرآورده مایع در دستور کار قرار گیرد و با پیگیریهای انجام شده اولین جایگاه سیانجی راهاندازی و به زودی شاهد راهاندازی جایگاه های سیانجی بیشتری خواهیم بود.
مدیر تامین و توزیع شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران و معاون بازرگانی منطقه زاهدان نیز مطالبی را در این جلسه بیان کردند.
در این جلسه حکم انتصاب محسن وزارتی به عنوان مدیر جدید منطقه نفتی زاهدان به وی اهدا و از زحمات غلام محمد احمدی مدیر سابق این منطقه تقدیر شد.
همچنین به منظور تجلیل از خدمات غلاممحمد احمدی لوح سپاس و هدایایی از سوی استاندار سیستان و بلوچستان، شماری از مدیران دستگاه های اجرایی استان و کارکنان منطقه زاهدان به وی اهدا شد.
به گزارش ایرنا شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان، یکی از مناطق ۳۷ گانه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران است که با ۶۲ جایگاه عرضه سوخت، وظیفه تامین سوخت نواحی مرکزی زاهدان، زابل، خاش و سراوان در سیستان و بلوچستان را بر عهده دارد.