به گزارش روز شنبه سخنگوی سازمان انتقال خون، بشیر حاجی بیگی با اشاره به وضعیت رو به افزایش ذخایر خون در مناطق سیلابی اظهار کرد: وقوع سیل و سرد شدن هوا میزان مراجعه مردم به مراکز انتقال خون را تحت تاثیر قرار می دهد اما حضور مردم همه نگرانی ها در خصوص تامین ذخایر را رفع کرده است.
وی تاکید کرد: نیاز بیمارستان به صورت شبانه روزی سنجش می شود و اکنون هیچ مشکلی از نظر توزیع خون در مناطق سیلابی سیستان و بلوچستان وجود نداشته و تمام نیاز بیمارستانها و مراکز درمانی رفع شده است.
حاجی بیگی ادامه داد: بیمارستان و مراکز درمانی زیادی در این استان به بیماران پرشمار و مختلف دریافت کننده خون خدمت ارائه می کنند و منظور از تامین خون، وجود ذخایر متوازن خون سالم و کافی در کلیه نقاط استان است.
سخنگوی سازمان انتقال خون، نیاز به خون را همیشگی برشمرد و یادآور شد: از ویژگی های خون و فرآورده های آن می توان به عمر کوتاه آن اشاره کرد بنابراین تامین این مایع حیات بخش استمرار حضور مردم را می طلبد.
به گزارش ایرنا، بارش باران سیلآسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده بود، استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داده و سبب جاری شدن سیلاب در این استانها شده است.
شرایط در سیستان و بلوچستان از سایر استانها وخیمتر اعلام شده به طوری که میزان بارشها در جنوب استان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شده و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سدهای استان را در پی داشته است.
در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزئی دیده است.
امدادرسانی به روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان تنها از طریق بالگرد و یا قایق امکان پذیر است و با وجود تلاش امدادگران، چادر، مواد غذایی بسته بندی، پتو و ملزومات پزشکی و بهداشتی از اقلام ضروری مورد نیاز مردم منطقه است.