دکتر رضا کرد روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای اجرای طرح تکمیلی ایمنی در مقابل بیماری فلج اطفال افزونبر ۵۰۰ نیروی بهداشتی در قالب ۲۲۰ تیم عملیاتی به فرزندان مردم خدمات ارائه میدهند.
وی بیان کرد: این طرح از امروز با حضور فرماندار خاش آغاز و تا اول بهمن ادامه دارد و مرحله دوم آن نیز از ۵ تا ۸ اسفند امسال اجرا میشود.
رییس مرکز بهداشت خاش نیز گفت: براساس توصیههای سازمان جهانی بهداشت و مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای به حداقل رساندن خطر ورود ویروس و چرخش مجدد ویروس فلج اطفال (پولیو) ضروریست عملیات ایمن سازی فلج اطفال به صورت خانه به خانه اجرا شود.
علی نقی زاده اظهار داشت: در ۱۸سال اخیر هیچ موردی از فلج اطفال در شهرستان خاش گزارش نشده است.
وی افزود: با توجه به شرایط سیستان و بلوچستان و همسایگی با کشورهای افغانستان و پاکستان حفظ و ارتقای سطح پوشش ایمن سازی فلج اطفال به عنوان یکی از دستاوردهای بزرگ حوزه بیماریها به افزایش آگاهیها، برنامهریزی و حساسیت نیروهای شبکه بهداشت و درمان در اجرای طرح و نیز همکاری مردم وابسته است.
صاحب گل صالحی فرماندار خاش نیز گفت: از دستاوردهای مهم نظام اسلامی ارتقای شاخصهای سلامت و خدمات رسانی در حوزههای بهداشت و درمان و مقابله با انواع بیماریهاست.
به گزارش ایرنا شهرستان خاش به سبب همسایگی با کشور پاکستان مورد تهدید جدی بیماری فلج اطفال بوده بنابراین طرح واکسیناسیون فلج اطفال هر ساله در ۲ مرحله با هدف ریشه کنی این بیماری به صورت خانه به خانه انجام میشود.
- کدخبر: 1331432
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد