تیمور باقری روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۴۱ هزار و ۱۱۰ نفر مسافر در این مدت توسط سه هزار و ۲۸۱  دستگاه اتوبوس خارجی و ۵۶۷ هزار و ۳۳۶ مسافر نیز به صورت پیاده توسط ۱۲ هزار و ۸۹۴ دستگاه اتوبوس ایرانی از پایانه‌های مرزی سیستان و بلوچستان تردد داشته‌اند.

وی با بیان اینکه پایانه مرزی میرجاوه به عنوان دروازه ورودی شرقی زائران پاکستانی عتبات عالیات به کشور از اهمیت بسیاری برخوردار است، گفت: بیشترین ترددهای ثبت شده این مدت با ۳۸۹ هزار و ۳۳۳ نفر به این پایانه مرزی اختصاص دارد.

معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با توجه به اینکه توسعه و ساماندهی پایانه‌های مرزی به عنوان مبادی ورود و خروج به کشورهای دوست و همسایه از اهمیت بالایی برخوردار است این اداره‌کل طرح‌های عمرانی مختلفی را به منظور تسهیل ورود و ارائه خدمات مطلوب به مسافرین و زائران در دست اقدام دارد.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان واقع در جنوب شرق ایران اسلامی حدود هزار و ۶۰۰ کیلومتر یعنی معادل یک ششم از مجموع مرزهای جمهوری اسلامی ایران، با کشورهای افغانستان، پاکستان و حوزه دریای عمان مرز دارد.
طول مرزهای خاکی این استان با کشور افغانستان حدود ۳۰۰ کیلومتر یعنی معادل یک سوم از کل مرز ایران با افغانستان و طول مرزهای خاکی مشترک استان با کشور پاکستان ۹۲۱ کیلومتر است که مجموع کل مرز مشترک ایران و پاکستان را تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.