حجت الاسلام و المسلمین مصطفی محامی روز شنبه در دیدار با مدیر و اعضای دانشگاه فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان با خود اظهار داشت: باید شعب این دانشگاه را در سراسر استان راه‌اندازی کرد تا همه‌ی جوانان از مزایای این دانشگاه بهره‌مند شوند.

وی افزود: باید تلاش کرد تا خروجی دانشگاه فنی و حرفه‌ای افرادی توانمند و صاحب حرفه باشند تا بتوانند به صورت حرفه‌ای وارد بازار کار شوند.
نماینده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان تصریح کرد: باید از هر راهی برای تبیین فواید آموزش فنی و حرفهای استفاده شود تا فرهنگ مدرک‌گرایی در استان برچیده و مردم به سمت کسب حرفه بروند.
حجت الاسلام و المسلمین محامی تاکید کرد: در صورتی این اتفاق می‌افتد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از نظر محتوایی تقویت شود و برای این امر باید یک نیازسنجی مناسب در استان صورت گیرد و رشته‌ها بر طبق نیاز استان فعال شوند.
وی افزود: ما در بحث کشاورزی، دامداری، جاده سازی، معادن و غیره در استان ظرفیت‌های بالایی داریم که نیاز به مطالعه و آموزش مناسب برای اشتغالزایی داریم.
امام جمعه زاهدان ادامه داد: اگر نیازسنجی مناسب صورت گیرد و رشته‌ها بر طبق آن راه‌اندازی شود موجب پیشرفت بیشتر در جامعه به صورت کمی و کیفی خواهد شد.

فعالیت چهار واحد آموزشی فنی و حرفهای در سیستان و بلوچستان 
مدیر دانشگاه فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان نیز گفت: هم‌اینک چهار واحد آموزشی فنی و حرفه‌ای در استان فعال است که مجوز تاسیس ۲ واحد دیگر نیز در ایرانشهر و چابهار کسب شده است.
جعفر صادقی افزود: یک واحد دیگر نیز در حال کسب مجوز داریم که امیدواریم به زودی این مهم میسر شود.
وی تصریح کرد: حدود ۲۰۰ هزار دانشجو در کشور در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند که از این میان سه هزار و ۵۵۰ دانشجو در سیستان و بلوچستان مشغول تحصیل هستند.
مدیر دانشگاه فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: امیدواریم ورودی به این دانشگاه از هنرستان‌ها باشد اما با توجه به تغییر سیستم آموزش و پرورش مبنی بر ۱۲ ساله شدن هنرستان‌ها هم‌اینک فارغ التحصیلان بیشتر به دانشگاه‌های دیگر می‌روند.
وی تاکید کرد: در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای زیر رشته‌های فنی و مهندسی، علوم انسانی، هنر و عمران وجود دارد که شامل ۱۸ رشته می‌شود.
صادقی افزود: متاسفانه در گذشته آمایش سرزمینی در انتخاب رشته‌ها صورت نگرفته و رشته‌هایی در سیستان و بلوچستان تاسیس شده که عملا هیچ موضوعیتی با منطقه ندارند.
وی تاکید کرد: هم‌اینک به دنبال آن هستیم تا برخی رشته‌هایی را که با نیازهای سیستان و بلوچستان مرتبط نیست حذف و رشته‌هایی که مرتبط باشند را راه‌اندازی کنیم.
مدیر دانشگاه فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این دانشگاه تا کنون حدود ۱۵ هزار دانشجو تربیت کرده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.