حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی محامی روز دوشنبه در همایش یاریگران زندگی در تالار فردوسی زاهدان، اظهار داشت: موادمخدر از جهات مختلف دارای ابعاد فقهی، حقوقی، حقیقی، اجتماعی و سیاسی است.

وی با اشاره به اینکه اعتیاد به موادمخدر نوعی بیماری است که باید درمان شود، گفت: اعتیاد به موادمخدر یک انسان را از کارآمدی برای جامعه و خانواده باز می‌دارد و اگر این مریضی گسترش یابد آسیب‌های اجتماعی به همراه خواهد داشت.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان افزود: زمانی که دشمنان یک نظام و ملت درصدد ترویج موادمخدر هستند نشان می دهد که این مساله دارای سبقه و هدف سیاسی است و وقتی فرد معتاد نمی‌تواند برای کشورش مفید باشد اقدام به کارهای غیراخلاقی مانند دزدی و جرم می‌زند که امنیت جامعه را به خطر می‌اندازد.

امام جمعه زاهدان بیان کرد: اگر دست‌اندرکاران موادمخدر با دشمنان نظام همکاری داشته باشند موضوع امنیتی بیش از پیش مطرح می‌شود.

حجت‌الاسلام محامی ادامه داد: برای مبارزه و پیشگیری از اعتیاد باید از همه ابزارهای فرهنگی، اجتماعی، نظامی و امنیتی استفاده کرد و همه دست در دست هم در مقابل هجوم خاموش و نرم دشمن مستکبر که در تمامی عرصه‌ها قصد ضربه‌زدن به ایران اسلامی را دارد ایستادگی و با آن مبارزه کنیم.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان با بیان اینکه تمامی مراکز مبارزه و ترک اعتیاد باید مورد حمایت قرار گیرند، افزود: سیستان و بلوچستان با داشتن مرزهای طولانی در جنوب شرق کشور از موقعیت حساسی برخوردار است که نیاز به سرمایه‌گذاری و تلاش بیشتر در این زمینه است. 

موادمخدر آفت بسیار خطرناکی است

امام جمعه و مدیر حوزه علمیه دارالعلوم مکی اهل سنت زاهدان نیز در این همایش اظهار داشت: موادمخدر یک آفت بسیار خطرناک و خانمان‌سوز است که اثرات جبران‌ناپذیر زیادی دارد.

مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی با اشاره به اینکه معتادان معضلی برای خود، خانواده و جامعه هستند، گفت: اعتیاد امروز به سمت زنان کشیده شده و بسیاری از آنان را گرفتار کرده است که این آفت و بلا برای همه جهان تهدید بشمار می‌رود.

وی افزود: مبارزه با پدیده شوم و خانمان‌سوز اعتیاد نیازمند اراده ملی و جمعی است و باید همه آحاد جامعه در این زمینه همکاری کنند.

 امام جمعه اهل سنت زاهدان با بیان اینکه موادمخدر هیچگونه منفعتی برای هیچ طایفه، قوم و جمعیتی ندارد، گفت: سیستان و بلوچستان در زمینه مواد مخدر مشکلات زیادی دارد و در این راه تعداد زیادی شهید و جانباز تقدیم نظام و انقلاب کرده است.

وی بیان کرد: علما باید با دلایل عقلی و شرعی مردم را در راه مبارزه با موادمخدر راهنمایی و هدایت کنند.

مولوی اسماعیل‌زهی افزود: ایجاد اشتغال باعث کاهش گرایش افراد به سمت اعتیاد می‌شود به همین دلیل باید سرمایه‌گذاران را ترغیب کرد تا در این استان سرمایه‌گذاری کرده و افراد بیشتری را مشغول بکار کنند.

همایش یاریگران زندگی با حضور سردار مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان و اعضای سازمانهای مردم نهاد در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.