رسول راشکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در هریک از این کاروان‌های سلامت پزشک عمومی و متخصص به همراه دندانپزشک، کارشناس تغذیه و بهداشت محیط، روانشناس و پرستار حضور دارند.

وی ادامه داد: کاروان‌های سلامت با رویکرد ارائه خدمات بهداشتی درمانی، فرهنگی و حمایتی در شهرستان‌های مختلف سیستان و بلوچستان حضور یافتند تا علاوه بر خدمات بهداشتی درمانی به توزیع سبد کالا و ارزاق، اجرای طرح نیابت و برنامه‌های فرهنگی، ارائه مشاوره و آموزش پیشگیری از بیماری های شایع و رقابت‌های فرهنگی بپردازند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان با قدردانی از اعضای کاروان‌های سلامت جمعیت هلال احمر کشور گفت: چهار کاروان سلامت از ۱۵ مرداد تاکنون در شهرستان‌های استان به ارائه خدمات بهداشتی درمانی پرداخته‌اند.

وی با اشاره به اهمیت طرح ملی « نذر آب» گفت: سازمان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی برای کاهش آلام مردم دچار خشکسالی سیستان و بلوچستان مرحله نخست این طرح را در تابستان سال گذشته در قالب سه طرح توزیع تانکر آب، سبد غذایی و اعزام کاروان‌های سلامت به اجرا در آورد و امسال نیز مرحله دوم این  طرح را در استان به اجرا درآورده است.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به دلیل بروز خشکسالی ۲ دهه و وزش بادهای موسمی ۱۲۰ روزه سیستان در شمال و مونسون (بادهایی که شبیه به نسیم دریا بوده، اما سرعت وزش در آنها شدیدتر و هماهنگ تر است و در زمان های خاصی از سال در دریای عمان و سواحل چابهار جریان دارند) در جنوب استان همواره با بادها و توفان‌های شدید و گرد و غبار روبه رو است که گاه سبب کاهش دید و آلودگی هوا بیشتر از ۲۰ برابر حد استاندارد می‌شود.
این استان به سبب گستردگی زیاد (۱۱.۵ درصد گستره کشور) و موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی از جمله استان هایی است که احتمال وقوع چندین مخاطره طبیعی به طور همزمان در آن وجود دارد، در شمال این استان تندبادها و گرد و غبار شدید و خشکسالی، در مرکز و جنوب احتمال وقوع سیل، زلزله، سونامی و دمای زیاد هوا معمولا تا بیش از ۵۰ درجه و ریزش باران های فصلی و جاری شدن سیل‌های مقطعی وجود دارد.

۷۳۱۶**۶۰۸۱

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.