در این اطلاعیه که روز سه شنبه به ایرنا نمابر شده آمده است: پیرو انتشار برخی تصاویر در فضای مجازی در خصوص وجود عنکبوت سمی (بیوه سیاه) در سیستان و در حوزه تالاب بین المللی هامون؛ با توجه به فروکش کردن آب تالاب و به تبع آن حرارت،گرمی هوا و شرایط جوی با رطوبت بالا بستر تالاب که محیط مناسبی برای افزایش جمعیت خزندگان، حشرات و بندپایان بوده که این امر احتمال گزش افراد را افزایش خواهد داد.

در این اطلاعیه تاکیدشده: نسبت به اتراق و تردد در مناطق تالاب بین المللی هامون،مرداب ها و مناطق حاشیه ای که قبلاً محل تجمع آب های راکد بوده با احتیاط بیشتری برخورد شود و حتی الامکان از تردد در این مناطق خودداری شود.

این اطلاعیه می افزاید: لازم به ذکر است مراتب از طریق دستگاه‌های متولی پیگیری خواهد شد.

به گزارش ایرنا بیوه سیاه، از رسته عنکبوتیان بوده و حشره شناسان سم او را از خطرناکترین سموم می‌دانند به طوریکه براساس تحقیقات علمی زهرش  ۱۵ برابر مرگبارتر از زهر مار زنگی است.

عنکبوت بیوه سیاه از معروف‌ترین عنکبوت‌های سمی است که گونه‌های مختلف آن در سراسر جهان به ویژه آسیای میانه و منطقه مدیترانه زندگی می‌کند.

نکته جالب اینکه عنکبوت نر بلافاصله بعد از جفت گیری باید پا به فرار بگذارد در غیر اینصورت سریعا توسط جنس ماده شکار می شود و در حقیقت پدر اولین غذای فرزندان خود خواهد بود و به همین دلیل عنکبوت ماده همواره بیوه می ماند.

بیوه سیاه، حشره‌ای به رنگ مشکی براق است که روی شکم خود علامتی شبیه به ساعت شنی و به رنگ نارنجی متمایل به قرمز دارد و بیشتر در توده‌های چوب، کنده‌های درخت، توده‌های خاکروبه، نقاط تاریک و زوایای انبارها، میان شاخه و برگ درختان در باغ‌های میوه و درون دیوارهای سنگی و زیر صخره‌ها زندگی می‌کند.

این عنکبوت به طور طبیعی کمرو است و تنها زمانی نیش می زند که گرفتار شود، احساس خطر کند و یا بطور ناگهانی لمس شود.

۹۹۲۳**۳۲۱۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.