غلام حیدر زورقی روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به آخرین گزارش ارسالی از سازمان خواروبار کشاورزی(فائو) مبنی بر هجوم دسته های ملخ از کشورهای دیگر به سیستان و بلوچستان عملیات دیدبانی برای مقابله با این آفت از اوایل بهمن ماه سال گذشته در این استان آغاز شد.
وی افزود: از سیزدهم اسفند با مشاهده نخستین موارد هجوم ملخ صحرایی به سیستان و بلوچستان مبارزه با آن آغاز شد به طوریکه تاکنون چهار هزار و 100 هکتار از مراتع شهرستان های کنارک، چابهار، قصرقند و نیکشهر علیه این آفت سمپاشی شده اند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ملخ صحرایی هنوز به سطح مزارع کشاورزی استان نرسیده و در همان بدو ورود در مراتع درحال مهار است.
وی تاکید کرد: با توجه به تداوم هجوم ملخ صحرایی مقابله با این آفت به طور شبانه روزی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان قرار دارد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید 2 بار محصول را دارند
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.