دکتر سید مهدی طباطبایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 24 مرکز خدمات جامع سلامت، 72 پایگاه بهداشتی شهری و خانه بهداشت در کمپین سل وظیفه غربالگری، آموزش و اطلاع رسانی سل را در مناطق شهری و روستایی زاهدان برعهده دارند.
وی افزود: 185 داوطلب سلامت و تیم های سلامت در کمپین سل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشارکت دارند که آموزش های لازم را از طریق مراجعه خانه به خانه، چهره به چهره و توزیع پمفلت و پوستر ارائه شده و غربالگری انجام می دهند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: از زمان راه اندازی این کمپین در یک سال و نیم گذشته بطور متوسط هر سه ماه به 260 هزار نفر آموزش ارائه و مورد غربالگری قرار گرفتند.
وی ادامه داد: حذف سل با توجه به مشکلات موجود به خصوص همجواری با 2 کشور آلوده جهان یعنی افغانستان و پاکستان نیاز به عزم ملی و مشارکت تمام نهادها و سازمان های ذیربط دارد و در این راستا باید سهم هر نهاد مشخص و تعریف شود.
طباطبایی خاطر نشان کرد: هم اینک دانشگاه علوم پزشکی زاهدان قطب منطقه ای جنوب شرق در زمینه تشخیص و مدیریت بیماران مقاوم به درمان سل بوده که از بستر مناسبی برای تشخیص، درمان و پیشگیری برخوردار است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی 2 کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.