عملیات اجرایی ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی برکت ایرانشهر با مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) آغاز شد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابطعمومی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، با حضور دکتر حسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مهندس سعید جعفری مدیرعامل بنیاد برکت، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان، ائمه جمعه و جمعی از مسئولان استانی و محلی، عملیات اجرایی احداث بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی برکت ایرانشهر آغاز شد.
مدیرعامل بنیاد برکت در خصوص ساخت این بیمارستان گفت: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان یکی از استانهای هدف ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در زمینه محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی بهشمار میرود، در کنار طرحهای اشتغالزایی که از طریق بنیاد برکت در این استان در حال اجراست، در حوزههای دیگر از جمله ارتقای توسعهیافتگی در حوزه بهداشت، درمان و سلامت مردم مناطق محروم نیز حضور و مشارکتی جدی دارد.
مهندس جعفری ادامه داد: بر مبنای این سیاست و رویکرد اصولی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ۵۰ درصد از منابع مالی مورد نیاز ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی برکت ایرانشهر را تأمین و پس از تکمیل آن طی ۳ سال، به عنوان هدیه مقام معظم رهبری به مردم شریف استان سیستان و بلوچستان تقدیم خواهد کرد.
مدیرعامل بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) خاطرنشان کرد: هر ساله مردم زیادی از مناطق محروم استان برای دسترسی به امکانات درمانی مجبور به عزیمت به استانهای همجوار از جمله کرمان، یزد، خراسان رضوی و ... هستند که مشکلاتی را برای آنها بهوجود میآورد و بهرهبرداری از بیمارستان برکت ایرانشهر، میتواند ضمن ارتقای شاخصهای سلامت و بهداشت در استان سیستان و بلوچستان، از سفر مردم محروم این مناطق به استانهای همجوار برای دریافت خدمات درمانی بهطور چشمگیری بکاهد.
مهندس جعفری اظهار امیدواری کرد که با احداث و بهرهبرداری از بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی برکت ایرانشهر، شاخصهای بهداشتی و درمانی جنوب استان سیستان و بلوچستان ارتقای قابلتوجهی یابد.
گفتنی است، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت ساخت ۱۱ بیمارستان و ۴ مرکز درمان سرطان را با ظرفیت ۲ هزار و پانصد تخت در سراسر کشور در دست اقدام دارد که از این تعداد، تاکنون ۸ بیمارستان به بهرهبرداری رسیده است.
بنیاد برکت همچنین با ساخت ۲۰۰ مرکز جامع سلامت و مراکز و پایگاههای بهداشتی، درمانی در مناطق محروم، که تعداد ۸ ۸ مرکز از آنها در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد، گام بلندی در جهت تحت پوشش قرار دادن خدمات درمانی حدود ۵۲۵ نقطه روستایی برداشته است.