محمد راحتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این مدت 93موافقت اصولی در زمینه های صنایع شیلاتی، دام و طیور، زراعت و باغبانی صادر شده است که 43 فقره آن با سرمایه گذاری 242 میلیارد تومان موفق به دریافت جواز تاسیس شدند.
وی افزود: با راه اندازی این طرح‌ ها 73 هزار و 250 تن به ظرفیت نگهداری و فرآوری محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان افزوده شد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ایجاد امنیت غذایی، افزایش صادرات، جلوگیری از صادرات محصولات خام کشاورزی، افزایش ماندگاری، تسهیل و ارتقای فعالیت های بخش کشاورزی، افزایش توان صنعت منطقه ای و ملی، بالابردن بهره وری تولید و ارتقای درآمد خانوارهای کم درآمد روستایی، ایجاد اشتغال نوین در کنار فعالیت های درون مزرعه ای و کاهش ریسک و ایجاد توازن چرخه درآمد روستایی را از جمله برخی مزیت های ایجاد صنایع تبدیلی عنوان کرد.
وی بیان کرد: راه اندازی صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان امسال زمینه اشتغال 637 نفر را به طور مستقیم فراهم کرد.
راحتی گفت: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان دومین تولید کننده خرمای کشور محسوب می شود بیش از 60 درصد مجوزهای صادر شده این مدت استان را بسته ‌بندی، فرآوری و نگهداری خرما به خود اختصاص داده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: تمامی فرآیند درخواست و صدور مجوز صنایع تبدیلی و غذایی از طریق سامانه الکترونیکی پنجره واحد جهاد کشاورزی انجام می شود.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید 2 بار محصول را دارند.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.