به گزارش ایرنا، عبدالغفور ایران نژاد روز دوشنبه در دیدار با مدیران اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: راه اندازی اسکله تجاری در کنارک با توجه به موقعیت راهبردی و وجود 200 کیلومتر مرز آبی از ضرورت هاست و باید برای اشتغال و توسعه این منطقه ساحلی اقدامات لازم انجام شود.
وی بیان کرد: چابهار موقعیت مناسبی برای تجارت و ترانزیت دارد و باید کنارک در همجوار آن از پهلوگیری کشتی ها بهره مند شود.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسیر و مقصد کشتی های تجاری برای تخلیه و بارگیری بندر شهید بهشتی چابهار است گفت: کنارک نیز باید یک اسکله تجاری داشته باشد تا از وضعیت محرومیت و دورافتادگی نجات یابد.
وی افزود: براساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توسعه متوزان سواحل مکران، شهرستان کنارک هم باید مزیت های تجارت و ترانزت بهره مند شود.
ایران نژاد با بیان اینکه طرح ساخت اسکله تجاری کنارک از 13 سال گذشته در حال پیگیری و طرح توجیهی آن در کمیسیون های مربوطه وزارت راه و شهرسازی مصوب شده است، خاطرنشان کرد: قرار بود همزمان با توسعه بندرشهید بهشتی چابهار این مهم نیز انجام شود.
وی ادامه داد: هم اینک بعد از گذشت 13 سال این طرح عملا مسکوت مانده و پیگیری چندانی نشده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز گفت: برای راه اندازی و ساخت اسکله تجاری کنارک پیگیری و اقدامات لازم انجام خواهد شد.
بهروز آقایی افزود: از یک سال گذشته مطالعات و جانمایی اسکله تجاری بندر کنارک آغاز شده و چندین نقطه برای ساخت این اسکله در نظر گرفته شده است.
3043**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.