به گزارش ایرنا محمد هادی ایازی روز شنبه در آیین بهره برداری از سرای سمن های سلامت و 37 کانون سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: تحقق اجتماعی شدن سلامت با کمک مردم و مشارکت بین بخشی در اولویت وزارتخانه بهداشت است به طوری که از تمام ظرفیت ها برای این امر استفاده می شود.
وی افزود: سال گذشته خیران سلامت کشور با پرداخت هزار و 700 میلیارد تومان و سال 95 با هزار و 500 میلیارد تومان به بهبود زیرساخت های بهداشت و درمان کشور کمک کردند.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت مشارکت در فرهنگ سازی، آموزش و توانمندسازی و مشارکت آحاد مردم در حفظ سلامت خود را از جمله رویکردهای اجتماعی شدن سلامت در جامعه عنوان کرد.
وی افزود: از آنجایی که هم اینک در ایران پنج میلیون نفر مبتلا به دیابت هستند و حدود پنج میلیون نفر نیز در آستانه مبتلا شدن به این بیماری قرار دارند برای جلوگیری از بیماری های غیر واگیر ساز و کارهایی نظیر برپایی کارگاه آموزشی پیش بینی شده است.
ایازی اظهار داشت: هم اینک حدود 9.5 درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می دهند اما در آینده این رقم به حدود یک سوم جمعیت افزایش می یابد که اگر برای آن ساز و کاری پیش بینی نشود قطعا با مشکلات فراوانی روبه رو خواهیم بود.
وی بر اجتماعی شدن سلامت تاکید کرد و افزود: باید تمام دستگاههای دست اندرکار در امر سلامت به وظایف خود عمل کنند تا جامعه ای سالم داشته باشیم.
معاون وزیر بهداشت افزایش سواد سلامت را از دیگر مسائل مهم در اجتماعی شدن سلامت عنوان کرد.
وی بر عدالت سلامت در جامعه تاکید کرد و افزود: رویکرد دولت با راه اندازی خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی تحقق این مهم است.
ایازی مشارکت در کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی را از اولویت های دولت عنوان کرد و گفت: در این زمینه کانون های سلامت مورد توجه وزارت بهداشت قرار گرفته است.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.