به گزارش ایرنا، غلامرضا یاوند عباسی سه شنبه شب در شورای اداری چابهار با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اظهار داشت: توسعه شهرستان راهبردی چابهار با رویکرد توسعه تجارت، بازرگانی و گردشگری اقدام مناسبی است و باید متناسب با فقرزدایی و محرومیت زدایی باشد.
وی افزود: فقر و غنا در چابهار مشاهده می شود و این توسعه نمی تواند توسعه پایدار برای کشور باشد.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران بیان کرد: رفع فقر از مردم در کنار توسعه زیرساخت ها، گردشگری و تجارت باید انجام شود.
وی اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس ایثار و فداکاری زیاد بود و حماسه های بزرگی خلق شد که در تاریخ ماندگار است.
مشاور وزیر کشور بر عمومیت پیدا کردن فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد و افزود: تمامی مسئولان و کارکنان دستگاههای مختلف باید در جهت ترویج و تعمیق این فرهنگ و ماندگاری آن تلاش کنند.
عباسی المان سازی شهری چابهار و متناسب سازی محیط با فرهنگ ایثار و شهادت را خواستار شد و خاطرنشان کرد: روحیه جهادی و ایثار و شهادت باید در جامعه و نسل های بعدی رونق یابد.
وی گفت: شهدای تاسوعای حسینی چابهار سند افتخار شیعه و سنی هستند و باید مسئولان فرهنگی برای شناساندن ایثار و فداکاری اهل سنت و تشیع و خون های ریخته شده شهدا تلاش کنند.
مسئول هماهنگی امور ایثارگران کشور ادامه داد: خدمت به هم نوع خود اجر و ثواب زیادی دارد و باید فرهنگ ایثار در جامعه و بخش های مختلف بویژه در میان معلمان، پزشکان و دیگر قشرها نهادینه شود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت چابهار نیز گفت: زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه همه قشرهای مختلف مردم و مسئولان است.
حجت الاسلام ابراهیم غلامی افزود: جای قدردانی دارد که مسئولان پیگیر مسائل و مشکلات قشرهای مختلف و به ویژه ایثارگران، آزاده ها و خانواده شهدا هستند.
وی اظهار داشت: فرهنگ ایثار و شهادت از صدر اسلام در میان مسلمانان رواج داشته و همچنان ادامه دارد.
رئیس شورای اسلامی شهرستان چابهار نیز اظهار داشت: باید رفع کامل مشکلات بی آبی این شهرستان مورد توجه مسئولان استانی و کشور باشد تا بتوان بعد از سالها مردم را از آب سالم و بهداشتی بهره مند کرد.
معین الدین سعیدی افزود: هم اکنون در روستاهای چابهار آب وجود ندارد و حتی تانکرها هم توان آبرسانی سیار به مردم محروم را ندارند.
وی بر حل مشکلات چابهار با تلاش مضاعف مسئولان و کار جهادی و ایثارگونه تاکید کرد.
امام جمعه موقت اهل سنت چابهار نیز اظهار داشت: فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی همیشه در ایران اسلامی جاری است.
مولوی عبدالواحد بزرگزاده افزود: در دوران هشت سال دفاع مقدس با کمترین امکانات در مقابل قدرتهای جهان به پیروزی رسیدیم.
وی ادامه داد: نیازهای آموزشی چابهار باید مد نظر مسئولان باشد تا بتوان از نظر علمی و فرهنگی کمی جلو بیفتیم.
وی تصریح کرد: بسیاری از مشکلات چابهار در طول 40 سال گذشته پیگیری نشده است و هنوز مردم آب آشامیدنی ندارند و آب بصورت سهیمه بندی برای هر نفر روزانه 15 لیتر توزیع می شود.
امام جمعه موقت اهل سنت چابهار گفت: مرز ریمدان چابهار غیر فعال است و کسی پیگیر فعال شدن آن نیست و باید مسئولان مشکلاتی نظیر حاشیه نشینی و فاقد امکانات بودن 60 هزار نفر را پیگیری کنند.
وی افزود: بیمارستان 540 تختخوابی چابهار بلاتکلیف است و کسی پیگیر کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی آن نیست.
به گزارش ایرنا، مشاور وزیر کشور و مسئول هماهنگی امور ایثارگران کشور نیز با شماری از خانواده شهدا و ایثارگران دیدار و از آنان تجلیل کرد.
3043 **6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.